Συνωστισμός «αστέρων» στη Μύκονο εφέτος

Συνωστισμός «αστέρων» στη Μύκονο εφέτος

Η Μύκονος φαίνεται να έχει και φέτος την τιμητική της σε ό,τι αφορά την επιλογή των ξένων διασημοτήτων για διακοπές στην Ελλάδα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, και ίσως λίγο παραπάνω, η Μύκονος είναι αυτή που συγκεντρώνει τους απανταχού celebrities τόσο από το χώρο του θεάματος, όσο και του αθλητισμού.

Έτσι λοιπόν στο νησί των ανέμων βρέθηκε, τις προηγούμενες ημέρες, το διάσημο μοντέλο και σταρ των ριάλιτι Κένταλ Τζένερ, συντροφιά με την κολλητή της φίλη και επίσης μοντέλο Μπέλα Χαντίντ.

Η Κένταλ επισκέπτεται για δεύτερη φορά το νησί. Η πρώτη ήταν το 2013, όταν όλη η οικογένεια βρέθηκε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη για τις ανάγκες του οικογενειακού ριάλιτι.

Στo κυκλαδίτικο νησί, όμως, έκανε φέτος διακοπές και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο μαζί με το σύντροφό της Τζέιμι Μαζούρ και πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από τις υποχρεώσεις ανατροφής των δύο παιδιών της.

Στα 44 της η Χάιντι Κλουμ παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και απλή. Κι αυτό το απέδειξε όταν βρέθηκε για λίγες ημέρες στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της Βίτο Σκναμπέλ, όπου δεν δίστασε να κάνει τις βόλτες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Αυτό το καλοκαίρι, ιδιαίτερη προτίμηση στο ελληνικό νησί έδειξε και ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής Φραντσέσκο Τότι και η σύζυγός του Ιλάρι Μπλάζι έκαναν διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, όπως και το αστέρι της Ρόμα, ο Βέλγος Ράτζα Ναϊνγκολάν μαζί με τη σύζυγό του Κλαούντια.

Το «νησί των ανέμων» επέλεξε και ο τούρκος ποδοσφαιριστής Αρντά Τουράν, που μαζί με τη σύντροφό του ξεκουράστηκε κάνοντας ηλιοθεραπεία και βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου πριν ξεκινήσει τις προπονήσεις του στην Μπαρτσελόνα. Το ίδιο έκανε και ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ζορντί Άλμπα μαζί με τη σύντροφό του.

Με τη σύζυγό του, το παιδάκι τους και την αδελφή του, έκανε διακοπές και ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Τόμας Ρινκόν, όπως και ο βρετανός ποδοσφαιριστής Γουέιν Ρούνεϊ μαζί με τη σύζυγό του, ενώ λίγες ημέρες αργότερα το νησί επισκέφτηκε ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ Χουάν Μάτα επίσης με τη σύζυγό του.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, ο Βραζιλιάνος Ντάνι Άλβες, βρέθηκε μαζί με τη σύντροφό του στη Μύκονο, για να ξεκουραστεί και να σκεφτεί τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αφού επίκειται η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Διακοπές εκεί έκανε o πρώην άσος των γηπέδων, ο βραζιλιάνος Ροναλντίνο, καθώς και ο Παϊτίμ Κασάμι συντροφιά με τον Μάρκο Μπορριέλο. Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι, παρότι δεν αγωνίζονται στις ίδιες ομάδες.

Κι αφού ο κόσμος του ποδοσφαίρου τίμησε το νησί και με το παραπάνω δεν μπορούσε να μην δώσει το παρόν και η καλαθοσφαίριση. Έτσι στη Μύκονο βρέθηκε ο Ντίον Τόμσον, ο Αμερικανός παίκτης της Γαλατάσαραϊ, μαζί με τη σύζυγό του.

Βέβαια, το ελληνικό αυτό νησί επέλεξε και ο κόσμος της μουσικής και της υποκριτικής. Συγκεκριμένα, ο 55χρονος τραγουδιστής Τζον Μπον Τζόβι, αλλά και ο αυστραλός σταρ του Χόλιγουντ Χιου Τζάκμαν, ο οποίος δεν παρέλειψε να χαιρετίσει τους ακολούθους του στο Instagram με μία φωτογραφία του στο νησί γράφοντας «Yassou!».

Ο 30χρονος καναδός ηθοποιός Νικ Μπέιτμαν βρέθηκε επίσης στη Μύκονο για διακοπές μαζί με το μοντέλο Λορένα Ρέι, ενώ και η αμερικανίδα τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ, απόλαυσε τον μυκονιάτικο ήλιο, δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα βρέθηκε και ο μπλόγκερ Μαριάνο ντι Βάιο. Ο 28χρονος στιλίστας, σχεδιαστής μόδας, φάσιον μπλόγκερ και ηθοποιός, άφησε για λίγο την γειτονική Ιταλία και πέρασε μερικές ημέρες διακοπών στο νησί.

Στη Μύκονο βρέθηκε ακόμα ένας Ιταλός. Ο Έρος Ραματσότι επισκέφτηκε το νησί για να προετοιμαστεί για τη συναυλία-πάρτι που θα δώσει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στις 27 Ιουλίου

Καλοκαίρι στη Μύκονο χωρίς Ντιν και Νταν Κατέν (Dsquared2), αλλά και χωρίς Λίντσεϊ Λόχαν δε γίνεται. Έτσι, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, το σχεδιαστικό δίδυμο βρέθηκε στην έναρξη του καλοκαιριού στο νησί των ανέμων και φυσικά από το κυκλαδίτικο νησί δεν έλειψε και φέτος η Λίντσεϊ όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τους διάσημους φίλους της.

Επειδή όμως Ελλάδα, όσο κι αν δεν φαίνεται, δεν είναι μόνο η Μύκονος, το ζευγάρι των ηθοποιών Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν επέλεξαν για τις διακοπές τους τη Σκιάθο.

Οι δυο τους τα τελευταία χρόνια είναι πιστοί στο νησί του Παπαδιαμάντη για την καλοκαιρινή τους ξεκούραση.

Πηγή: Κέρδος online