Paul Di'Anno: Οι Iron Maiden αποχαιρετούν τον original τραγουδιστή τους

Paul DiAnno
Photo by Wikimedia Commons

Φόρος τιμής από τον αρχηγό Steve Harris στον Di'Anno

Τραγούδησε σε δύο μόνο albums και έμεινε για πάντα στην ιστορία της rock/metal μουσικής, ως ένας από τους πιο αυθεντικούς frontmen. Ο Paul Di'Anno έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, ύστερα από χρόνια ταλαιπωρίας λόγω σημαντικών προβλημάτων υγείας. Όπως είναι λογικό, η ροκ κοινότητα τον αποχαιρέτησε με τις δέουσες τιμές, προεξέχοντος του ίδιου του συγκροτήματος που τον ανέδειξε. Η ανακοίνωση των Iron Maiden στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook γράφει τα εξής:

Η ανακοίνωση των Iron Maiden

"Είμαστε όλοι βαθιά λυπημένοι που πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του Paul Di'Anno, νωρίτερα σήμερα. Η συνεισφορά του Paul στους Iron Maiden ήταν τεράστια και μας βοήθησε να ορίσουμε το μονοπάτι στο οποίο πορευόμαστε ως συγκρότημα, εδώ και πέντε δεκαετίες. Η πρωτοποριακή παρουσία του ως frontman και τραγουδιστής, τόσο στη σκηνή όσο και στα δύο πρώτα μας albums, θα μνημονεύεται όχι μόνο από εμάς, αλλά και από τους fans σε όλο τον κόσμο.

"Είναι πολύ ληπηρό που έφυγε", σχολιάζει ο Steve Harris. "Ήμουν σε επαφή μαζί του μόλις πρόσφατα καθώς στέλναμε μηνύματα μεταξύ μας για τη Γουέστ Χαμ και τα σκαμπανεβάσματα της. Τουλάχιστον έδινε ακόμα συναυλίες μέχρι πρόσφατα, ήταν κάτι που τον κράτησε, να είναι εκεί έξω όποτε μπορούσε. Θα λείψει σε όλους μας. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε ⚒⚒".

Ήμασταν πολύ ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε πριν από μερικά χρόνια και να περάσουμε χρόνο μαζί του για άλλη μια φορά. Εκ μέρους του συγκροτήματος, του Rod και του Andy, και ολόκληρης της ομάδας των Iron Maiden, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους στενούς φίλους του Paul. Αναπαύσου Εν Ειρήνη"

Στα σχόλια του post, ξεχωρίζει αυτό του επίσημου λογαριασμού της West Ham United, αγαπημένης ομάδας των Steve Harris και Paul Di'Anno:

"Είμαστε βαθιά λυπημένοι που με την είδηση ​​του θανάτου του Paul. Στέλνουμε αγάπη και συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Ένα αληθινό "σφυρί", αναπαύσου εν ειρήνη ❤️⚒️."

Δείτε εδώ το post των Iron Maiden: