Τζορτζ Μπάλντοκ: Πώς πέθανε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Photo by Wikimedia Commons

Οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα νωρίς σήμερα (9.10) το βράδυ, εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ο διεθνής με την Εθνική Ομάδα Ελλάδος αλλά και παίκτης του ΠΑΟ, εντοπίστηκε από φιλικό του πρόσωπο να επιπλέει στην πισίνα του πολυτελούς του σπιτιού. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε και ένα άδειο μπουκάλι που περιείχε αλκοόλ.

Ο φίλος του Τζορτζ Μπάλντοκ πήγε σπίτι του, έπειτα από έκκληση της γυναίκας του διεθνούς ποδοσφαιριστή καθώς τον καλούσε στο κινητό τηλέφωνο και δεν τον έβρισκε. Μπαίνοντας στο σπίτι, ο φίλος του Μπάλντοκ, τον βρήκε να επιπλέει στη πισίνα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Η εικόνα των αστυνομικών

Η πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται για πνιγμό. Το σώμα δεν φέρει κακώσεις, τουλάχιστον εμφανείς, ενώ το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Τις πραγματικές συνθήκες θανάτου του 31χρονου, θα τις διαπιστώσει ο ιατροδικαστής που το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να τον εξετάσει στο νεκροτομείο. Ήδη, αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής προκειμένου να διαπιστώσουν εάν στο σπίτι υπήρχε και άλλο άτομο τις τελευταίες ώρες. Από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.  Λόγω της ιδιότητας του θύματος, οι έρευνες των αρχών κινούνται υπό άκρα μυστικότητα, με τους αστυνομικούς να αναμένουν ιατροδικαστή στο σημείο προκειμένου να τους δώσει μια πρώτη εικόνα.

Πηγή Athens Voice