Al Pacino : Αποκαλύπτει ότι παραλίγο να φύγει από τη ζωή το 2020

Photo by Wikimedia Commons

"Δεν είχα σφυγμό" είπε ο θρύλος του κινηματογράφου

Ήταν φυσικά η περίοδος του Covid-19 και ο Al Pacino προσβλήθηκε όπως εκατομμύρια άνθρωποι από τον ιό. 84 ετών σήμερα, ο θρύλος του κινηματογράφου μίλησε στους New York Times ενόψει του νέου βιβλίου με τα απομνημονεύματα του, Sonny Boy. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για εκείνη την εμπειρία του.

"Δεν ένιωθα καλά, ασυνήθιστα άσχημα. Είχα πυρετό, αφυδατώθηκα, όλα αυτά. Ζήτησα λοιπόν μια νοσοκόμα ώστε να με ενυδατώσει. Καθόμουν σπίτι μου και "είχα φύγει". Έτσι απλά. Δεν είχα σφυγμό. Σε λίγα λεπτά ήταν εκεί. Το ασθενοφόρο ήταν μπροστά στο σπίτι μου. Ήταν έξι νοσηλευτές σε εκείνο το σαλόνι, δύο γιατροί, φορούσαν αυτά τα ρούχα που έμοιαζαν σαν να είχαν έρθει από το διάστημα. Ήταν συγκλονιστικό να ανοίγεις τα μάτια σου και να το βλέπεις. Μετά όμως είπαν "Επέστρεψε. Είναι εδώ", είπε χαρακτηριστικά ο Pacino.

Συνέχισε δε λέγοντας πως μεγαλώνοντας, η οπτική του απέναντι στο θάνατο έχει αλλάξει : "Δεν το ζητάς. Απλά έρχεται, όπως πολλά άλλα πράγματα".

Ο Al Pacino θεωρείται ως ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του 20ου αιώνα. Κέρδισε Οσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για την ταινία Άρωμα Γυναίκας, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά κλασικά έργα, με τις ερμηνείες του να μένουν αξέχαστες. Σπουδαιότερη όλων αυτή του Michael Corleone, στην τριλογία "Ο Νονός" του Francis Ford Copolla, βασισμένη στη νουβέλα του Mario Puzo.

 

 
Tags