Δίδυμες αδελφές γιόρτασαν μαζί τα 102ά γενέθλιά τους

Δίδυμες αδελφές γιόρτασαν μαζί τα 102ά γενέθλιά τους - Ποια συμβουλή δίνουν στους νεότερους

HMarilyn Wright και η Madelyn Casper είναι δίδυμες αδελφές και πρόσφατα γιόρτασαν τα 102ά γενέθλιά τους, έχοντας δίπλα τους μέλη της οικογένειάς τους και αγαπημένους φίλους. 

Οι δίδυμες αδελφές από το Τολέδο του Οχάιο γιόρτασαν μαζί στις 15 Σεπτεμβρίου τα γενέθλιά τους. Ο γιος της Madelyn μίλησε για τα ξεχωριστά γενέθλια της μητέρας και της θείας του στο δίκτυο ABC. «Δίδυμα στα 102 - Δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Απλώς σκεφτήκαμε ότι πρέπει να γιορτάσουμε πραγματικά αυτή τη μέρα», είπε για το πάρτι που ετοίμασαν. 

Οι δίδυμες αδελφές δεν αποχωρίστηκαν ουσιαστικά ποτέ η μία την άλλη
Οι δίδυμες αδελφές είναι και οι δύο μαμάδες συνολικά 13 παιδιών. Μπορεί να δημιούργησαν τις δικές τους οικογένειες, όμως, δεν άφησαν ποτέ η μία την άλλη, προσπαθώντας ό,τι κι αν τους έφερε η ζωή να παραμείνουν η μία δίπλα στην άλλη. Η Madelyn Casper περιγράφει τον εαυτό της και την αδερφή της ως «δύο μπιζέλια σε ένα λοβό. Σκεφτόμαστε το ίδιο. Κάνουμε τα ίδια πράγματα ακόμα και όταν δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη. Έπαιρνα τηλέφωνο και της έλεγα "Μάντελυν, μόλις έφτιαξα μια φραντζόλα. Μακάρι να μπορούσες να είσαι εδώ". Λέει: "Έφτιαξα κι εγώ ένα"».

«Μιλούσαμε συνέχεια μέχρι που δεν μπορούσε πια να με ακούσει, άρα εγώ είμαι τα αυτιά της και εκείνη τα μάτια μου», πρόσθεσε η μία από τις δίδυμες. 

Η Τζούλι Φοξ, κόρη της Marilyn Wright, είπε στο WTVG ότι η οικογένεια αισθάνεται τυχερή που μπορεί να γιορτάσει μαζί τα γενέθλιά τους. «Αισθανόμαστε πολύ ευλογημένοι που έχουμε ακόμα και τις δύο μαζί μας, και είναι και οι δύο σε αρκετά καλή κατάσταση υγείας, τόσο σωματική, όσο και ψυχική». Οι δίδυμες αδερφές είπαν ότι το μήνυμα γενεθλίων τους στους άλλους είναι να είναι ευγενικοί. «Πρέπει να πούμε στους ανθρώπους: "Να είστε ευγενικοί με τον πλησίον σας". Απλώς δείξε καλοσύνη μην μισείς, η λέξη μίσος πρέπει να είναι έξω από το λεξικό».