Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Πολάκης - «Δεν σηκώνει το γάντι» ο Κασσελάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να έθεσε ζήτημα ηγεσίας με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν ότι σημείωσε πως αυτή πρέπει να αλλάξει κι ότι ο ίδιος θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι και ενώ η συνεδρίαση γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες, την ώρα που το θέμα ήταν τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η εφημερίδα «Αυγή» και το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο», ο κ. Πολάκης φέρεται να αμφισβήτησε την ηγεσία λέγοντας ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στο πολιτικό σκηνικό που επικρατεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ κατά μία εκδοχή ο Κρητικός βουλευτής δήλωσε πως ο ίδιος προτίθεται να συμβάλλει στην κατεύθυνση αλλαγής και ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος, ενώ κατά μία άλλη έθεσε ξεκάθαρα θέμα αλλαγής στην ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, η απάντηση Κασσελάκη στην πρόκληση Πολάκη ήταν η εξής: «Δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει να κάνει μομφή στην ΚΕ»», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος σημείωνε πως ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ταλαιπωρηθεί άλλο.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να έχει πει: «Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών».