Κασσελάκης στο Θησείο, άλλα μου λεν τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου

Χαλαρός, ευδιάθετος και αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της αυριανής αναμέτρησης, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στην εθιμική συνάντηση με τους δημοσιογράφους την παραμονή των εκλογών, σε καφέ εστιατόριο του Θησείου.

Ο κ. Κασσελάκης έφθασε με τα πόδια αφού είχε προηγουμένως περπατήσει την Ερμού συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ και κρατώντας την Φάρλει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι μεγάλο μέρος της αδιευκρίνιστης ψήφου θα κατευθυνθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για τις περιοδείες του και για τα χιλιόμετρα που διένυσε και σημείωσε ότι το νησί που τον εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η Αστυπάλαια.

Διάλογος με δημοσιογράφο:

Επεισόδιο με Κασσελάκη: Έβρισε δημοσιογράφο επειδή του είπε ότι «προκαλεί με την επίδειξη πλούτου»
08/06/2024 • 22:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργου Χατζηδημητρίου.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου του δημοσιογράφου, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Στέφανου Κασσελάκη με τους δημοσιογράφους, ενόψει των αυριανών ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζεται ο Γιώργος Χατζηδημητρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ερώτηση που του έκανε σχετικά με την επίδειξη πλούτου και το ήθος της Αριστεράς, του απάντησε πως «είσαι μ@λ@Κ@ς» για να του ανταπαντήσει ο δημοσιογράφος στον ίδιο τόνο, ενώ κατά την αποχώρησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με ειρωνικό ύφος αποκαλώντας τον «αριστερόμετρο».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος λέει πως με τον ίδιο τρόπο είχε μιλήσει προηγουμένως και σε άλλους συναδέλφους του δημοσιογράφους, με διαφορετικές απόψεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Χατζηδημητρίου:
Καθένας είναι γιος του μπαμπά του!
Μας έβγαλε για ένα κρασί, στην Αδάμαντος στο Θησείο κάτω απ΄ την Ακρόπολη, εμάς που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα Σάββατο μεσημέρι, παραμονές της κάλπης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αφήνω στη μπάντα που ήρθε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, έδωσε το σκυλί του στον σύζυγο και κάθησε δίπλα στις τηλεοράσεις. Λες κι εμείς οι εφημεριδάδες, είμαστε τίποτε αργόσχολοι παρακατιανοί…Κι αφήνω όσα είπε και είναι off για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαθέσεις του να γαμήσει το εναπομείναν σύμπαν…

Έρχεται και στο τραπέζι μας κάποια στιγμή και τον ρωτάω, αν ο επιδεικτικός τρόπος του, να δείχνει δηλαδή τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν ημπορεί να σταθεί πουθενά συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που αυτός επικαλείται.

«Είσαι μ@λ@κ@ς!» μου απαντά. «‘Άντε γα@@@ ρε φλώρε. Μ@@@ς είσαι και φαίνεσαι» του λέω κι εγώ και σηκώθηκε κι έφυγε θυμωμένος δείχνοντας τα όριά του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Υ.Γ: Για να μην παρεξηγηθώ και νομίσει κανείς πως είμαι εξαίρεση- που όντως είμαι!.. Την προσφώνηση «μ@@@ς», «είσαι μ@@@ας» ή «λες μ@λ@κίες», την είχε πολλές φορές χρησιμοποιήσει νωρίτερα και για άλλους συναδέλφους. Απλά εγώ δεν το ανέχτηκα.
Υ.Γ2: Ήρθε μετά στην αποχώρησή του να με χαιρετήσει ενοχικά λέγοντας "γειά σου αριστερόμετρο". Τον έγραψα στ' α@@@μου. Έστριβα επιμελώς το τσιγαράκι μου εκείνη την ώρα...

 

Video Url

 

Οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί

Μια χαλαρή μέρα επέλεξε να περάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, πριν ανοίξουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών. Ο κ. Ανδρουλάκης, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος, στην Χερσόνησο όπου απόλαυσε ένα χαλαρό καφέ, συντροφιά με το δήμαρχο Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη, τοπικά στελέχη του κόμματος και φίλους.

Εν συνεχεία ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου και εκεί τον υποδέχθηκαν άνθρωποι που τον γνωρίζουν πολλά χρόνια, καθώς από χωριό του Οροπεδίου Λασιθίου, κατάγεται η μητέρα του. Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε μια σύντομη στάση στο χωριό Αβρακόντε όπου συνάντησε κόσμο με τον οποίο συζήτησε σε χαλαρούς τόνους, ενώ μαζί τους απόλαυσε και παραδοσιακή ρακή. Μάλιστα δεν έκρυψε τη χαρά του που βρίσκεται στην πατρίδα του, που του δίνει, όπως είπε, δύναμη και αισιοδοξία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Αργότερα ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί τον 'Αγιο Νικόλαο όπου θα έχει επαφές με κόσμο, μέσα σε αυτό το χαλαρό κλίμα, μια μέρα πριν τις Ευρωεκλογές.

Αύριο Κυριακή 9 Ιουνίου 2024, ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης.

Με χαλαρή διάθεση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το Σάββατο σε ταβέρνα στα Βριλήσσια όπου συνέφαγε με δημοσιογράφους και στενούς συνεργάτες του.

«Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανα, αλλά δεν σας τη λέω» είπε ο πρωθυπουργός σε όσους του ζήτησαν να κάνει πρόβλεψη για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Επίσης αναφέρθηκε και στο ατύχημα που έγινε την Παρασκευή το βράδυ στον Ισθμό της Κορίνθου όταν ένα βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες. «Τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά», είπε και πρόσθεσε «έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες».