Κασσελάκης, o Mister τέλειος

Παρά το γεγονός του ότι κανείς ή μάλλον ελάχιστοι τον θεωρούν κατάλληλο για πρωθυπουργό, αφού ακόμα και οι φίλοι του κόμματος που ηγείται σε μεγάλο ποσοστό δεν τον εγκρίνουν, ο Κασσελάκης που επικρίνει τους πάντες και οτιδήποτε Ελληνικό, επιμένει ότι θα γίνει πρωθυπουργός.

Αυτό βέβαια δεν μπορεί να το απορρίψει κανείς αφού ηγείται του δεύτερου κόμματος της χώρας και κανείς δεν ξέρει το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Μέχρι τώρα έχει πετύχει τον πρώτο και σημαντικότερο στόχο του, διέλυσε την αριστερά που ξέραμε, οι περισσότεροι από τους παραδοσιακούς φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον συμπαθούν, όμως τον αποδέχονται .αφού διαφορετικά, ειδικά οι βουλευτές θα μείνουν χωρίς το βουλευτικό αξίωμα μια και τα στελέχη της Νέας Αριστεράς αποχώρησαν όταν είχε φροντίσει να αλλάξει τα πάντα στο κόμμα και η αποχώρηση τους να μην έχει πια τόση σημασία.

Υπάρχει και αυτή η άποψη του ότι αυτοί που έφυγαν πριόνιζαν την θέση του Τσίπρα και τον ανάγκασαν να φύγει, λες και δεν ήταν ο Τσίπρας που πήρε το 17% αλλά κάποιος άλλος.

Ο Τσίπρας κατάφερε παρά την πανωλεθρία του, όπως και Κώστας Καραμανλής να μείνει σχετικά αλώβητος μετά από αλλεπάλληλες ήττες που κανονικά θα έπρεπε να τον έχουν παροπλίσει οριστικά, δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που τον βλέπουν σαν μελλοντικό σωτήρα αν και οι υπογραφές του και οι ενέργειες των υπουργών του κατέστρεψαν  την χώρα βάζοντας από ένα πείσμα όλη την Ελλάδα σε υποθήκη για πολλές δεκαετίες.

Ο Κασσελάκης έχει υιοθετήσει το μένος εναντίον του Μητσοτάκη το οποίο είναι αυτό που κρατάει ζωντανό το ΣΥΡΙΖΑ του οποίου οι οπαδοί βλέπουν την απομάκρυνση του πρωθυπουργού, αν και δεν πιστεύουν οι περισσότεροι, σαν την δευτέρα παρουσία, το Twitter και οι φανατικοί είναι αυτοί που δρομολογούν τις εξελίξεις στο κόμμα, μόνο που αυτοί ίσως δεν είναι περισσότεροι από το 3%.

Για τον Κασσελάκη, όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και ξεπερασμένοι, εκτός βέβαια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν συμπαθεί βέβαια και τους υπουργούς της ΝΔ για όλους μάλιστα έχει ζητήσει την παραίτηση τους σε μία Αμερικάνικη εκδοχή νέου ρεάλιτι, τους δικαστικούς, τους επιχειρηματίες, τους δημοσιογράφους που δεν συμφωνούν μαζί του 

Μη αποδοχή από τον κόσμο έχει και Ανδρουλάκης, δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει αν η διαφορά από τον Κασσελάκη είναι μεγάλη.

Ο Μητσοτάκης, όσο και να φωνάζει ο Κασσελάκης έχει ακόμα την αποδοχή της πλειοψηφίας, βέβαια το μέγεθος της διαφοράς θα παίξει ρόλο.

Το θέμα είναι ότι δεν τον συμπαθούν τα περισσότερα από τα άλλα κόμματα, ίσως κανένας, πώς θα κάνει κυβέρνηση και πώς θα κάνει αυτό που δεν πέτυχε ούτε ο Τσίπρας, δηλαδή να ξεπεράσει το 40% και να κάνει, όπως λέει αυτοδύναμη κυβέρνηση θα το μάθουν οι νεότεροι στο μέλλον.