Sherlock Holmes : Νέα σειρά σε σκηνοθεσία Guy Ritchie

10 ντετέκτιβ στον κινηματογράφο

Πρόκειται για άλλη μια ιστορία από τα νεανικά χρόνια του διάσημου ντετέκτιβ

Το σημείο εκκίνησης του Young Sherlock είναι η νεαρή ηλικία του Holmes, μέσα από τη νέα σειρά της πλατφόρμας Prime Video. Την παραγωγή και σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο πολύς Guy Ritchie. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον Hero Fiennes Tiffin, γνωστό από τη συμμετοχή στα "The Woman King", "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" και "After".

Ενώ ως γνωστόν ο χαρακτήρας του Sherlock Holmes πρωτοεμφανίστηκε στo A Study in Scarlet (1987) του Sir Arthur Conan Doyle, εντούτοις η νέα σειρά του Prime Video θα βασίζει στη σειρά βιβλίων Young Sherlock Holmes του Andy Lane. Το πρώτο βιβλίο της σειράς κυκλοφόρησε το 2010 και έχει τίτλο "Death Cloud".

Σύμφωνα με την περιγραφή της Amazon "Στην ηλικία των 19, ο Σέρλοκ Χολμς είναι ντροπιασμένος, ωμός, αφιλτράριστος και αδιαμόρφωτος, όταν βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα μυστήριο δολοφονίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που απειλεί την ελευθερία του".

O σπουδαίος σκηνοθέτης Guy Ritchie είναι γνωστός, μεταξύ άλλων, για το εκπληκτικό δίδυμο ταινιών "Lock Stock & Two Smoking Barrels" και "The Snatch", καθώς και για τη σειρά & ταινία "The Gentlemen".