Bruce Dickinson : Περιγράφει το ακραίο bullying που δεχόταν στο σχολείο

©Instagram/brucedickinsonhq

Ο Dickinson χτυπιόταν κάθε βράδυ από 15 παιδιά!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό "The Quietus", ο τραγουδιστής των Iron Maiden και καλλιτέχνης Bruce Dickinson μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε ως μαθητής στο σχολείο. Ο Dickinson είπε πως κατά τη διάρκεια της εφηβείας του έπεφτε τακτικά θύμα ξυλοδαρμών.

«Ήμουν μόνος μου στο οικοτροφείο και με έδερναν τακτικά. Σχεδόν, κάθε βράδυ. Τα φώτα έσβηναν στον κοιτώνα και 15 παιδιά θα με σάπιζαν στο ξύο. Ήταν πολύ φρικτό, αλλά δημιουργεί έναν βαθμό μαγικής σκληρότητας που με διατήρησε σε καλή κατάσταση. Όχι ότι θα το συνιστούσα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να το κάνεις αυτό που είναι λιγότερο δυσάρεστοι».

Παραδεχόμενος ότι πολλές από τις αποτυχίες του εκπαιδευτικού συστήματος της Βρετανίας εμφανίστηκαν επάνω του, ο Dickinson συνέχισε λέγοντας : "Ισχύουν και για μένα τα συμπτώματα, με εξαίρεση την κατάθλιψη. Δημιούργησα με διογκωμένη αίσθηση αυτοεκτίμησης, ως απάντηση στο να με δέρνουν κάθε μέρα. Σκέφτεσαι είτε το αξίζεις αυτό, είτε ότι "Είστε ηλίθιοι, δε θα με ξαναχτυπήσετε, δε θα με βλάψει". Χτίζεις την ασπίδα ενός ψυχικά άτρωτου διότι μόνο έτσι μπορείς να το αντιμετωπίσεις.".

Ο Bruce Dickinson θα εμφανιστεί μαζί με τους Judas Priest και Accept, την Κυριακή 21 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens Festival.