Πέθανε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με το τραγούδι «Zari», είχε πολλές φορές αναφερθεί σε συνεντεύξεις της για τον πατέρα της και τη σχέση της μαζί του.

Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν, ενώ η μητέρα της είναι Ελληνίδα. Στο πλαίσιο της συνέντευξης που είχε δώσει η Μαρίνα Σάττι στην εκπομπή Στούντιο 4, είχε μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τη γνωριμία της μητέρας της με τον πατέρα της, αλλά και για την άγνωστη αδελφή της, η οποία ζει στο Σουδάν.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη η Μαρίνα Σάττι.

Πηγή : Athens Voice