Η δισκογραφική εταιρεία της Σινέντ Ο΄ Κόνορ κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Το γνωστό παραμύθι της απαγόρευσης που χρησιμοποιούν για δημοσιότητα, πάλι στην επικαιρότητα. Όλες οι εταιρείες έχουν παραχωρήσει τα δικαιώματα τους στην Αμερικάνικη εταιρεία πνευματικής ιδιοκτησίας και δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός ρεπερτορίου, η διαφήμιση όμως είναι καλή. Γελοιότητες, το ίδιο είχε κάνει και η εταιρεία του Prince για την ερμηνεία της Sinead O'Connor, δεν μπορούσε όμως να την απαγορεύσει, απλά ντόρος να γίνεται. ΚΖ

Η δισκογραφική εταιρεία της εκλιπούσας Ιρλανδής τραγουδίστριας και ακτιβίστριας Σινέντ Ο΄ Κόνορ ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική της σε πολιτικές συγκεντρώσεις του, προσθέτοντάς το όνομά της σε έναν κατάλογο καλλιτεχνών από την Τέιλορ Σουίφτ έως τη Ριάνα, οι οποίοι αποδοκιμάζουν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Σινέντ Ο΄ Κόνορ, που ήταν γνωστή για τις ευθείς απόψεις της σε θέματα όπως η θρησκεία, το σεξ, ο φεμινισμός και ο πόλεμος, θα είχε «αηδιάσει, πληγωθεί και προσβληθεί» από το γεγονός ότι το έργο της θα είχε διαστρεβλωθεί με αυτόν τον τρόπο από κάποιον τον οποίο η ίδια ανέφερε ως «βιβλικό διάβολο», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η εδώ και καιρό δισκογραφική εταιρεία της Chrysalis Records και η εταιρεία διαχείρισης της περιουσίας της εξέφρασαν την «οργή» τους σε μια κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι ο Τραμπ, νυν φαβορί για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές, παίζει την επιτυχία της "Nothing Compares 2 U" στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του.

«Καθ’ ΄ολη τη διάρκεια της ζωή της, είναι γνωστό πως η Σινέντ Ο΄ Κόνορ ζούσε βάση ενός ισχυρού ηθικού κώδικα, τον οποίο όριζε η ειλικρίνεια, η ευγένεια, η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια προς τους συνανθρώπους της», τονίζουν εκ μέρους της τραγουδίστριας, η οποία πέθανε τον περασμένο Ιούλιο, σε ηλικία 56 ετών.

Video Url