Νίκαια - Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί στη Νίκαια, στην οδό Κιζίκου και Μηδείας. Ένας 64χρονος, υπό αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, πυροβόλησε και σκότωσε με δίκανο τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής. Το έγκλημα έγινε έξω από το γκαράζ οικίας επί της οδού Κυζίκου.

Ο 64χρονος δράστης κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη με αυτό τον σκοπό, όπως όλα δείχνουν, καθώς χρέωνε στην κόρη του και στον γαμπρό του ότι ίσως είχαν εμπλοκή στον χωρισμό του με την γυναίκα του.

Σκληρός και κακοποιητικός σύζυγος λένε συγγενείς του θύματος πως ήταν ο 64χρονος πεθερός, αναγκάζοντας την σύζυγό του να τον εγκαταλείψει, να φύγει από την Θεσσαλονίκη και να έρθει στην Αθήνα εδώ και τρία χρόνια. Ο δράστης θεωρούσε πως η κόρη του και ο γαμπρός του είχαν παίξει ρόλο σε αυτό και πως έκρυβαν ουσιαστικά την σύζυγό του.

Έστησε καρτέρι κάτω από το σπίτι τους, στην συμβολή των οδών Κυζίκου και Μηδείας και μόλις κατέβηκε ο 39χρονος γαμπρός του και κατευθύνθηκε προς το γκαράζ για να πάρει το αυτοκίνητό του και να φύγει για τη δουλειά του, πετάχτηκε μπροστά του με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο και τον εκτέλεσε. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Άντρας μαχαίρωσε γυναίκα το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας.

 
 
Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε μία γυναίκα από έναν άντρα, στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Παρασκευής (01/03).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης τη μαχαίρωσε – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας – στην ωμοπλάτη.

Η γυναίκα φέρει βαθύ τραύμα. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο άντρας συνελήφθη από αστυνομικούς.