Ο Boy George λέει ότι «Ποτέ δεν θα γίνει φίλος» με την Janet Jackson

Τα απομνημονεύματα Κάρμα του Boy George κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα και στο βιβλίο ο Άγγλος μουσικός αφηγείται μια αρνητική εμπειρία που είχε με την Τζάνετ Τζάκσον στη δεκαετία του '80. «Όταν πρόκειται για εμένα και τη Τζάνετ, ας περιμένουμε λίγο», έγραψε πριν προχωρήσει σε λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντησή τους.

«Δεν ήταν φιλική και δεν προσπάθησε να είναι», έγραψε. «Αλλά μόλις έφυγα και περπατούσα στα παρασκήνια για να βεβαιωθώ ότι με έβλεπαν όλοι». Τον πλησίασε ένα από τα συνεργεία της για να ηχογραφήσει ένα βίντεο για την Τζάκσον και είπε ότι της είπε: «Την επόμενη φορά που θα συναντήσεις κάποιον, να είσαι καλή». Μετά από αυτό, ο Τζορτζ προσκλήθηκε στο καμαρίνι της Τζάκσον, όπου του είπε δεν τον αναγνώρισε όταν είχαν συστηθεί. Είπε ότι απάντησε: «Λες ότι θα  ήσουν ευγενική μαζί μου αν ήξερες ποιος είμαι;»

«Είμαι πάντα κάποιος που είναι έτοιμος να θάψει το τσεκούρι γιατί υπάρχει πάντα μια άλλη ευκαιρία να είσαι διαφορετικός», συνέχισε ο Boy George. «Σε αυτό το σημείο, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι με τους οποίους δεν θα γίνω ποτέ φίλος αν δεν συμβεί κάποιο θαύμα – και υποθέτω ότι την έβαλα σε αυτή την κατηγορία».

Ο Boy George είπε επίσης στο PEOPLE για τη συνάντηση με την Tina Turner, η οποία επίσης δεν πήγε καλά. Αυτό το κομμάτι δεν ήταν τα απομνημονεύματά του, αλλά είπε ότι η συνάντησή τους έγινε στα παρασκήνια μετά από μια παράσταση του Έλτον Τζον. Στο καμαρίνι, τον σύστησε ο Έλτον και «η [Τίνα] του γύρισε την πλάτη». «Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Tina Turner στον πλανήτη», πρόσθεσε, αναφέροντας τις κοινές τους βουδιστικές πεποιθήσεις. «Δηλαδή, τη συγχώρεσα και την αγάπησα».

«Λατρεύω τη μουσική της Janet Jackson και τη Madonna και αγαπώ όλους τους ανθρώπους για τους οποίους έχω γράψει», συνέχισε ο Boy George στο PEOPLE. «Υποθέτω ότι όταν γράφεις πράγματα για άλλους καλλιτέχνες, θυμάσαι ότι ίσως υπήρξαν στιγμές στη ζωή σου που δεν ήσουν φιλικός με όλους όσους συναντούσες. Είναι 1000% πιο εύκολο να είσαι καλός. Όχι μόνο είναι πιο εύκολο να είσαι καλός, αλλά είναι καλύτερο για σένα».

Video Url