Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου

Νεκρή εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά, από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε πτώμα γυναίκας, ηλικίας 35-40 χρόνων σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως ανήκει στην 41χρονη. Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 41χρονης χάθηκαν, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, ενώ στις 4 Ιανουαρίου εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Oι Αρχές έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές δύο ατόμων, του συντρόφου της 41χρονης και ενός φίλου του. Μάλιστα, ο δεύτερο φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφος της 41χρονης προχώρησε στο αποτρόπαιο έγκλημα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να αναφέρει λεπτομέρειες.

H ιστορία αποκαλύφθηκε από τον φίλο του συντρόφου της 41χρονης ο οποίος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, φέρεται να ομολόγησε πως η 41χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και πως αυτός βοήθησε ώστε να μεταφερθεί στην περιοχή που εντοπίστηκε.

Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης είχε προσαχθεί από το πρωί καθώς είχαν εντοπιστεί αποτυπώματά του στο σπίτι. Πρόκειται για άτομο που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 41χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.