Michael Bolton : Αναρρώνει ύστερα από κρίσιμη επέμβαση!

Photo by Twitter

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είχε υποβληθεί σε επείγουσα εγχείρηση στον εγκέφαλο.

Ως αποτέλεσμα της περιπέτειας της υγείας τους, ο Bolton αναγκάστηκε να αναβάλει τις επικείμενες συναυλίες τους. Ο 70χρονος πλέον τραγουδιστής διαγνώστηκε με όγκο και αυτή τη στιγμή αναρρώνει ύστερα από την επέμβαση. Δήλωσε δε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Facebook " 

"Θέλω να ξεκινήσω ευχόμενος σε όλους μια πολύ χαρούμενη και υγιή χρονιά. Θέλω επίσης να μοιραστώ ότι το 2023 μου έφερε στο τέλος κάποιες απροσδόκητες προκλήσεις. 

Ο 70χρονος τραγουδιστής είπε ότι είχε διαγνωστεί με όγκο και τώρα αναρρώνει από την ιατρική διαδικασία, χωρίς να του αφήνει άλλη επιλογή από το να απογοητεύσει τους θαυμαστές του.

«Θέλω να ξεκινήσω εύχομαι σε όλους μια πολύ χαρούμενη και υγιή νέα χρονιά», έγραψε ο Μπόλτον σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θέλω επίσης να μοιραστώ ότι το 2023 κατέληξε να μου παρουσιάσει μερικές πολύ απροσδόκητες προκλήσεις. Λίγο πριν από τις γιορτές, ανακάλυψα ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος χρειαζόταν άμεση χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία. Τώρα αναρρώνω στο σπίτι και περιτριγυρισμένος από την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειας μου." Συμπλήρωσε δε λέγοντας ότι ανυπομονεί να αναρρώσει ώστε να βρεθεί ξανά κοντά στους fans του.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Bolton :
 

Michael Bolton