Απογοητευμένοι από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, θέλουν ΚΚΕ και επιλέγουν κατάλληλο πολιτικό τον Κουτσούμπα

Όσοι πιστεύουν ότι ο κύκλος της αριστεράς στην εξουσία ολοκληρώθηκε με την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λάθος. Ο κόσμος βλέποντας ότι δεν μπορεί πια ο ΣΥΡΙΖΑ να του δώσει αυτά που πίστευε ότι του ανήκουν, η ΝΔ δεν του τα δίνει, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πια προοπτική εξουσίας, στράφηκε στο κόμμα του ΚΚΕ το οποίο ανεβαίνει στις σφυγμομετρήσεις.

Το ΚΚΕ το οποίο, αν θεωρητικά κερδίσει ποτέ τις εκλογές, θα τις καταργήσει όπως λέει, πώς να αντέξεις τόση δημοκρατία από τους Έλληνες πολίτες.

Δεν είναι θέμα δεξιάς ή αριστεράς, είναι θέμα υπαρκτών προβλημάτων που θα μπορούσαν να προκύψουν.

Θα πρέπει να γίνει κυβέρνηση το ΚΚΕ, και να  γίνουμε κάτι σαν την Βόρεια Κορέα για να κλείσει ο κύκλος της εκδίκησης για τον εμφύλιο. 

Κομμουνισμός νομίζω υπάρχει σήμερα μόνο στην Β. Κορέα και την Κούβα, αλλά τελικά οι Έλληνες δεν είναι όλοι Πασόκοι, αλλά όλοι κομμουνιστές, μεγάλε Ανδρέα, τα είχες καταλάβει όλα. 

Είδα χθες ένα φειγ βολάν στον δρόμο στο οποίο το ΚΚΕ ζητούσε να μην έχει η Ελλάδα καμία σχέση με τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, ανάλογες είναι και οι θέσεις που εκφράζει συχνά το ΚΚΕ όταν αφορούν τις σχέσεις μας με την δύση.

Την Αμερική, ακόμα και το ΚΚΕ την θέλει σαν προστάτη μας όταν κινδυνεύουμε από τους γείτονες, ή έχουμε άλλου είδους προβλήματα, αλλά με την έννοια ότι η Αμερική είναι υποχρεωμένη να το κάνει, προφανώς γιατί είμαστε όμορφοι, αντίθετα εμείς δεν έχουμε καμία υποχρέωση έναντι των συμμάχων μας αφού είμαστε... Έλληνες, τα ίδια πιστεύει βέβαια και ο ΣΥΡΙΖΑ, ποτέ όμως αυτά τα δύο κόμματα δεν έχουν στραφεί κατά της Ρωσίας η οποία είναι κάτι σαν αδελφή μας.

Αρέσουν οι 'μοντέρνες' ιδέες του συμπαθή Δ. Κουτσούμπα που παραπέμπουν στο 1918.

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών βλέπουμε ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι στην πρώτη θέση με 35,9% θετικές απόψεις. Ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 34,5% και έπεται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 25,6%. Ακολουθεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 22,7%, ο Κυριάκος Βελόπουλος με 21%, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είναι στην έκτη θέση με 18%. Στις δύο τελευταίες θέσεις είναι ο Δημήτρης Νατσιός του κόμματος «Νίκη» με 7,1% και ο Βασίλης Στίγκας των «Σπαρτιατών» με 4,7%.

Βέβαια η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό του καναλιού που έχει Ρώσο ιδιοκτήτη, όλα παντρεύονται γλυκά όπως έλεγε και η Τανάγρη.