Αρτέμιδα: Επίθεση σκύλου ράτσας πιτ μπουλ σε 11χρονο

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, ενώ ο 11χρονος γιος της έκανε ποδήλατο κοντά στο σπίτι του, ένας λευκός σκύλος ράτσας πιτ μπουλ που σύμφωνα με την ίδια ανήκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο, επιτέθηκε στο παιδί, το δάγκωσε στα πόδια και το έριξε από το ποδήλατο και στη συνέχεια άρχισε να τον δαγκώνει στο κεφάλι και στον σβέρκο.

 

Σε κατάσταση αμόκ το πιτ μπουλ

Το παιδί σε κατάσταση σοκ από τα δαγκώματα που δεχόταν, πάλεψε όσο μπορούσε με το λευκό πιτ μπουλ το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και τελικά κατάφερε να το διώξει βάζοντας το χέρι του στο στόμα του σκύλου αρκετές φορές.

Παρά την βάναυση επίθεση που δέχτηκε ο 11χρονος σηκώθηκε και περπάτησε μέχρι το σπίτι του εκεί όπου τον βρήκε η μητέρα του.

 

Αρχικά, ο πατέρας του παιδιού μετέφερε τον 11χρονο στο Κέντρο Υγείας Σπάτων και στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς εκτός από τις εκδορές και τις εκχυμώσεις στο πρόσωπο και τα πόδια του, ένα δόντι του σκύλου του είχε τρυπήσει το κρανίο. Το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο.