Όπως ο Elton John: ΤΑΖ: Ο Κασσελάκης «σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύντροφό του»

Τα παιδικά χρόνια στις ΗΠΑ
Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «TAZ», ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «ενήργησε γρήγορα και ήθελε να είναι αυτόνομος από μικρή ηλικία» και ότι χάρη στον Αλέξη Τσίπρα εισήλθε πρόσφατα στην ελληνική πολιτική σκηνή.

«Σε ηλικία 15 ετών ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα (από τις ΗΠΑ) για να υπηρετήσω την πατρίδα μου και να φανώ χρήσιμος. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό», είπε στον δημοσιογράφο της γερμανικής εφημερίδας. Ακόμα κι αν δεν εκλεγεί αρχηγός του κόμματος, ξεκαθάρισε ότι εφεξής η έδρα του θα είναι στην Ελλάδα.

Κόντρα στον συντηρητικό του Μητσοτάκη
Ο Κασσελάκης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμεση ευθυγράμμιση της ελληνικής νομοθεσίας με «τις πιο προοδευτικές ευρωπαϊκές χώρες σε όλα τα θέματα ισότητας και προστασίας των γυναικών, των μονογονέων, των αναπήρων και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει «πρότυπο ολοκλήρωσης και ισότητας σε όλη την Ευρώπη», είπε ο Κασσελάκης.

Ο ίδιος συζεί με τον σύντροφο του Tyler McBeth. Το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. «Με στεναχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα», λέει ο Κασελάκης.