Νεκρός ο 23χρονος τράπερ Gameboy – «Καρφώθηκε» με τη μηχανή του πάνω σε νταλίκα στην Πέτρου Ράλλη

Gameboy: Ο γνωστός τράπερ Gameboy είναι ο 23χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Πέτρου Ράλλη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 23χρονος τράπερ Gameboy ο οποίος ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Πέτρου Ράλλη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στο ύψος της συμβολής της Πέτρου Ράλλη με την Αγίας Άννης στου Ρέντη.

Όλα συνέβησαν όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ο γνωστός τράπερ με μια 22χρονη κοπέλα πάνω στη νταλίκα που ήταν σταματημένη επί της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα από Νίκαια προς Αθήνα.

 

Video Url

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τους δύο αναβάτες στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο Gameboy αποτελούσε ένα από τα γνωστά ονόματα στον χώρο της ελληνικής τραπ και ενώ είχε συνεργαστεί αρκετές φορές με άλλους γνωστούς τράπερ όπως ο Snik και o Toquel.

Η οικογένεια του έβγαλε ανακοίνωση ότι πέθανε στο νοσοκομείο από ασθένεια.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με βαριά ασθένεια από τις 29 Αυγούστου - Η ανάρτηση και το «αντίο» του αδερφού του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 23χρονος τράπερ, GameBoy Melody, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Την απώλεια του 23χρονου έκανε γνωστή ο αδελφός του και τράπερ Young T, ο οποίος έγραψε στο Instagram: 

 

«Με θερμή μας λύπηση, σας ανακοινώνουμε ότι ο φίλος και αδελφός μας Gameboy Melody, έφυγε από την ζωή το Σάββατο 2/9. Φίλοι και γνωστοί καλούνται να τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 6/9 στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας. Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου μετά από μάχη που έδινε στην εντατική και όχι από τροχαίο