Η Britney Spears και ο Sam Asghari χωρίζουν 14 μήνες μετά τον γάμο τους

Η Britney Spears και ο σύζυγό της Sam Asghari χωρίζουν, αναφέρει το TMZ. Η τραγουδίστρια της ποπ παντρεύτηκε το Ιρανοαμερικανό μοντέλο και ηθοποιό τον Ιούνιο του 2022.

Η Spears άρχισε να βγαίνει με την Asghari, μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του μουσικού της βίντεο, «Slumber Party» το 2016. Ο Asghari ήταν ένθερμος υποστηρικτής και de facto εκπρόσωπος της Spears κατά τα τελευταία χρόνια, όταν η Spears δεν είχε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών της.

Λίγες μέρες αφότου ο πατέρας της, Jamie Spears ζήτησε επίσημα από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να παραχωρήσει τον  έλεγχο της περιουσία της στην κόρη του τον Σεπτέμβριο του 2021, η Britney Spears και ο Sam Asghari ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2022.

Τον Απρίλιο του 2022, η Spears ανακοίνωσε ότι αυτή και ο Asghari περίμεναν το τρίτο της παιδί, για να αποκαλύψει μόνο ένα μήνα αργότερα ότι υπέστη μια αποβολή.

Νωρίτερα φέτος, οι φήμες για πιθανά ζητήματα γάμου μεταξύ της Spears και του Asghari αμφισβητήθηκαν από έναν εκπρόσωπο του Asghari. Τώρα, ο 29χρονος σύζυγος της Britney Spears, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την τραγουδίστρια 14 μήνες μετά τον γάμο τους.

Η Spears ήταν σε δύο γάμους πριν γνωρίσει τον Asghari. Στις αρχές του 2004, ήταν παντρεμένη με τον παιδικό της φίλο Jason Allen Alexander για 55 ώρες. Αργότερα το ίδιο έτος, η Spears παντρεύτηκε τον χορευτή Kevin Federline, με τον οποίο έχει μαζί δύο γιους. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2007.

 

Video Url