Η καλοκαιρινή μουσική λίστα του Barak Obama

Ήρθε πάλι η ώρα για τον Μπαράκ Ομπάμα να μοιραστεί τη λίστα αναπαραγωγής του για το καλοκαίρι. ως συνήθως, είναι ένας συνδυασμός κλασικών και μοντέρνων επιτυχιών. Πιάστε τον πρώην πρόεδρο με ακουστικά  και μπορεί να τον ακούσετε να ακούει μοντέρνα κουλ τραγούδια με καλλιτέχνες όπως οι  όπως  boygenius ή η Ice Spice και η Nicki Minaj, ή λατρεμένοι θρύλοι όπως ο Leonard Cohen. Μπορεί επίσης να τον ακούσετε να ακούει το "Walk Like an Egyptian".

Θα μπορούσατε να κάνετε κλόουν στον Ομπάμα για να συμπεριλάβετε το τελευταίο κομμάτι, αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι οι Bangles δεν προσφέρουν καλοκαιρινή διασκέδαση! Αυτές οι καλές δονήσεις συνεχίζονται με περικοπές όπως το "California Love" του 2Pac και το "(Sittin' On) The Dock of the Bay" του Otis Redding. Κατά τα άλλα, το playlist του 2023 επιβραδύνεται για το "Just Breathe" των Pearl Jam και την ερμηνεία του Luke Combs για το "Fast Car", το τραγούδι του 1988 της Tracy Chapman που πρόσφατα μπήκε ακόμα πιο ψηλά από πριν χάρη στην απίθανη κάντρι διασκευή.

Άλλα κομμάτια που αποδεικνύουν ότι ο Ομπάμα είναι εκπληκτικά στον παλμό της σύγχρονης κουλτούρας είναι το "Contact" της Kelela, το "Try Me" της Jorja Smith και το "Vampiros" των Rosalía και Rauw Alejandro. Κοιτάζοντας προς τα πίσω, ο πρώην πρόεδρος συμπεριέλαβε επίσης τραγούδια των The Pretenders, The Rolling Stones και Janet Jackson, καθώς και μια ωδή στην αείμνηστη, σπουδαία Tina Turner με τη συμπερίληψη του "River Deep - Mountain High".

Video Url