Διακοπές στις ΗΠΑ για τον Αλέξη Τσίπρα και την οικογένειά του

Θα υλοποιήσει το όνειρο των σύγχρονων οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα πια αγαπούν την Αμερική από τότε που επί Obama δεν άφησε την κυβέρνηση του Τσίπρα να πέσει στα βράχια και μεσολάβησε στους Ευρωπαίους συμμάχους μας μετά την αποτυχία της προσέγγισης της Ρωσίας από τους επαναστάτες Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα είναι εκτός κόμματος.

ΟΑλέξης Τσίπρας με την Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά θα περάσουν δύο εβδομάδες διακοπών στις ΗΠΑ. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παραιτήθηκε από την ηγεσία λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, θα βρεθεί εκτός Ελλάδας για λίγες ημέρες ξεκούρασης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, προορισμός της οικογένειας Τσίπρα είναι η δυτική ακτή των ΗΠΑ και συγκεκριμένα η Καλιφόρνια. Πληροφορίες του «Βήματος» αναφέρουν ότι η οικογένεια δεν θα περιοριστεί μόνο σε ένα μέρος, αλλά θα επισκεφθεί ξακουστές πόλεις, όπως το Λος Αντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Σαν Ντιέγκο και άλλες μεγάλες πόλεις της Καλιφόρνια.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι σκοπεύει να επισκεφθεί με τα παιδιά του και το θεματικό πάρκο της Disneyland στην Καλιφόρνια.