Πελάτης της Amazon παρέλαβε ένα κουτί Weetabix, αντί για φορητό υπολογιστή αξίας 500 λιρών

Instagram @weetabixofficial

Ένας άνδρας παρήγγειλε ένα νέο φορητό υπολογιστή από την Amazon, αλλά έλαβε δύο κουτιά δημητριακά Weetabix κολλημένα μαζί.

Ο Adam Yearsley είπε ότι έμεινε «έκπληκτος» όταν άνοιξε το δέμα για να βρει τα δημητριακά, αντί για τον φορητό υπολογιστή HP αξίας £ 500 που είχε παραγγείλει.
Ο 40χρονος από το Urmston του Manchester, αγόρασε τον υπολογιστή ως δώρο προς τον εαυτό του και είπε ότι πίστευε ότι είχε πέσει θύμα απάτης. Η Amazon είπε ότι είχε «λύσει» το ζήτημα και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Yearsley.

Ο διαδικτυακός κολοσσός ανέφερε σε δήλωσή του: «Επικοινωνήσαμε απευθείας με τον πελάτη, ζητήσαμε συγγνώμη και επιστρέψαμε πλήρως τα χρήματά του».
Ο κ. Yearsley είπε ότι προχώρησε σε νέα παραγγελία υπολογιστή από άλλον πωλητή.

Είπε: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο παρελθόν, αλλά ειλικρινά όταν πήρα το δέμα, σκέφτηκα ότι είναι λίγο ελαφρύ για να είναι φορητός υπολογιστής. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι επειδή εμπιστεύομαι αυτήν την εταιρεία, ίσως οι φορητοί υπολογιστές να είναι πιο ελαφροί στις μέρες μας. Όταν έβγαλα τη χάρτινη συσκευασία και είδα το κουτί Weetabix έμεινα έκπληκτος. Σκέφτηκα ότι ίσως ο σύντροφός μου το παρήγγειλε, καθώς μερικές φορές κάνει δίαιτα, αλλά μετά θυμήθηκα ότι μόλις είχα κάνει όλους τους ελέγχους ασφαλείας με τον οδηγό».

Ο κ. Yearsley, ο οποίος εργάζεται ως νοσοκόμος, είπε ότι ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει την περιπέτειά του με χιούμορ μόλις ολοκληρώθηκε η επιστροφή χρημάτων. «Οι άνθρωποι στη δουλειά γελούσαν μαζί μου», είπε. Το BBC ανέφερε επίσης, τον Ιανουάριο πώς ένας άλλος πελάτης παρέλαβε τροφή για σκύλους από την Amazon αντί για ένα iPhone που είχε παραγγείλει.