Ο Jack White κατηγορεί τον Mark Wahlberg και τον Mel Gibson επειδή συναντήθηκαν με τον «φασίστα» Donald Trump

Instagram @officialjackwhite

Ο Jack White επιτέθηκε φραστικά στον Mark Wahlberg και στον Mel Gibson, όταν αποφάσισαν να συναντήσουν τον «φασίστα» Donald Trump σε έναν πρόσφατο αγώνα πάλης UFC.

Ο πρώην τραγουδιστής και κιθαρίστας των White Stripes, μοιράστηκε εικόνες των ηθοποιών να συνομιλούν με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ στο UFC 290 στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο, επικρίνοντάς τους ότι «ομαλοποιούν» έναν «ρατσιστή απατεώνα».

«Όποιος ομαλοποιεί ή συναναστρέφεται με αυτόν τον αηδιαστικό φασίστα, ρατσιστή, απατεώνα Donald Trump, είναι επίσης αηδιαστικός στο βιβλίο μου», έγραψε ο White στο Instagram. Ο White συνέχισε αναφέροντας τον Joe Rogan, παρουσιαστή του podcast, «The Joe Rogan Experience» και σχολιαστή του UFC, μαζί με τον ιδιοκτήτη εστιατορίου, Guy Fieri.

«Αναφέρομαι σε σένα Joe Rogan και σε σένα Mel Gibson και σε σένα Mark Wahlberg και σε σένα Guy Fieri. Αυτή είναι μια δήλωση από εμένα, όχι μια συζήτηση / ντιμπέιτ», έγραψε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής μιλάει για τον Donald Trump. Τον περασμένο Νοέμβριο εγκατέλειψε το Twitter, αφού ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Elon Musk, επανέφερε τον λογαριασμό του Donald Trump, μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ το 2021.

«Έδωσες πίσω στον Donald Trump τον λογαριασμό του στο Twitter. Απολύτως αηδιαστικό, Elon», είχε γράψει τότε ο Jack White. «Αυτή είναι επίσημα μια ανόητη κίνηση. Γιατί δεν είσαι ειλικρινής;».

«Πες το όπως είναι. Άνθρωποι σαν εσάς και τον Joe Rogan (που δίνει βήμα σε ψεύτες όπως ο Alex Jones κ.λπ.). εισπράττετε ένα σωρό χρήματα, βλέπετε το φορολογικό σας λογαριασμό, απεχθάνεστε να πληρώνετε το δίκαιο μερίδιό σας και μετά σκέφτεστε ότι μετακομίζοντας στο Τέξας και υποστηρίζοντας όποιον Ρεπουμπλικανό μπορείτε, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε περισσότερα από τα χρήματά σας (Πώς αλλιώς θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει ο Donald Trump;)».

Ο Mark Wahlberg είχε στο παρελθόν πάρε-δώσε με τον Donald Trump, στο πλαίσιο ενός τουρνουά γκολφ πριν από μια δεκαετία. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει στην εφημερίδα Guardian: «Ήταν ο κλασσικός Donald Trump, μιλώντας για αυτά που κάνει, για τα πράγματα που έχει, τις επιχειρήσεις του, τα ακίνητά του και άλλα τέτοια. Αλλά, δεν ήταν ποτέ κακός ή αγενής».