Νότης Σφακιανάκης: «Δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε πίστα - Είναι πολύ καλά στην υγεία του»

Στην Αμερική εδώ και 3 χρόνια σχεδόν ο δημοφιλέστερος τραγουδιστής, ίσως περισσότερο και από την Taylor Swift είναι o Morgan Wallen ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος αν όχι της πρώτης θέσης, σίγουρα, μία από τις πρώτες χωρίς κανένα σχεδόν δημοσίευμα από τα μεγάλα ΜΜΕ τα οποία όπως κι εδώ ελέγχονται από αυτό που συνηθίζουν μερικοί να αποκαλούν προοδευτικές δυνάμεις.

Στην Ελλάδα 'οι προοδευτικοί' δημοσιογράφοι ελέγχουν με τον τρόπο τους θέσεις κλειδιά, σε όλα τα έντυπα με εξαίρεση τον Ελεύθερο Τύπο και την Καθημερινή η οποία όμως δεν έχει καθαρά θέση υπέρ της ΝΔ αλλά δημοσιογράφους που σέβονται συνήθως αυτά που γράφουν και κάνουν κριτική στην ΝΔ και τον πρόεδρο της, κάτι που ποτέ δεν θα δούμε εύκολα, σε φιλικά έντυπα προσκείμενα στην αντιπολίτευση.

 

Σήμερα τα έβαλαν με τους Nατάσσα Μποφίλιου και Βασίλη Παπακωσνσταντίνου γιατί έκαναν συναυλίες εν μέσω πένθους, συμπτωματικά και οι δύο είναι πιο κοντά στο ΚΚΕ που είναι ένα από όλα σχεδόν τα κόμματα με τα οποία είναι σε πόλεμο οι 'αμόλυντοι' ιδεολογικά.

Γιατί αυτός ο πρόλογος, ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες τραγουδιστές με εκατομμύρια φίλους οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για τα πολιτικά του πιστεύω, εδώ και χρόνια όμως είναι σε καραντίνα από τα μέσα σαν ακροδεξιός που μπορεί και να είναι, έχει όμως σημασία και αλλάζει την αγάπη που του έδειξαν οι Έλληνες εδώ και δεκαετίες; δηλαδή θα βλέπουμε πια το τραγούδι με πολιτικά κριτήρια, αυτό θα το καταστρέψει εντελώς, γι' αυτό δεν πήγε ένας από τους αρχηγούς κομμάτων στην κηδεία του Μαρκόπουλου, επειδή δεν ήταν φίλος του κόμματος του;

Ο Σφακιανάκης περνάει προσωπικά προβλήματα, όπως συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, αυτό δεν έχει σχέση με τα πολιτικά του πιστεύω.

Ένας ανηψιός του δήλωσε στην τηλεόραση:

«Είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Έχει επιλέξει πλέον να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι επιλογή του και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας. Πρόσφατα που βρεθήκαμε, μου επισήμανε ότι δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε κάποια πίστα. Αν αλλάξει κάτι, θα το μάθετε από τον ίδιο.

Όσον αφορά τα προσωπικά του και την οικογένειά του δεν αφορά κανέναν και δεν νομίζω να έχει δώσει και ποτέ δικαιώματα για να μιλήσει κάποιος για αυτά τα λεπτά ζητήματα. Και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα ανυπόστατα στοιχεία που προβάλλουν για την οικογένεια του θείου μου, εκθέτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση τη θεία μου και τα παιδιά τους».

Video Url