Paper Lace: Πέθανε ο μπασίστας τους Cliff Fish

Ο μπασίστας του ποπ συγκροτήματος της δεκαετίας του '70, Paper Lace, πέθανε σε ηλικία 73 ετών, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Το συγκρότημα είχε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του εβδομήντα με μια ποικιλία τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένης της νούμερο ένα επιτυχίας "Billy Don't Be a Hero" και του The Night Chicago Died που έγινε Νο 1 στις ΗΠΑ.

Ο Cliff εντάχθηκε στους Paper Lace στα είκοσί του, αλλά μετά την επιτυχία του συγκροτήματος στη δεκαετία του εβδομήντα δεν κυκλοφόρησαν πολλά νέα τραγούδια, αλλά συνέχισε να παίζει μερικές φορές με το συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε στο Nottingham.

Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε μέσω της εφημερίδας The Sun μέσω της συζύγου του Elaine και του γιου του Rob. Αυτοι ειπαν:

«Θέλαμε απλώς να μοιραστούμε τα θλιβερά νέα ότι ο Κλιφ πέθανε το απόγευμα της Παρασκευής αφού έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο».

Είπαν επίσης ότι ο Κλιφ «το αντιμετώπισε (τη μάχη του με τον καρκίνο) με γενναιότητα, θάρρος και έζησε τη ζωή στο έπακρο που μπορούσε μέχρι το τέλος».

Πρόσθεσαν επίσης: «Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Κλιφ θα γνωρίζουν ήδη πόσο ευγενικός, στοργικός, διασκεδαστικός, υπέροχος, γνήσιος άνθρωπος ήταν και πόσο ευχάριστο ήταν να περνάω χρόνο στην παρέα του».

«Όχι μόνο ένας ταλαντούχος μουσικός και ερμηνευτής, έκανε επιτυχία από οτιδήποτε στράφηκε στη ζωή του και ήταν αφοσιωμένος σύζυγος, πατέρας και παππούς σε όλη τη διάρκεια».

Video Url