Ο ντράμερ των Def Leppard, Rick Allen, δέχτηκε επίθεση έξω από ένα ξενοδοχείο στη Φλόριντα

Wikimedia Commons / Weatherman90

Ο ντράμερ των Def Leppard, Rick Allen, δέχθηκε βίαιη επίθεση έξω από το ξενοδοχείο Four Seasons στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, το Σαββατοκύριακο. Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 19χρονος με το όνομα Max Edward Hartley.

Σύμφωνα με μια αναφορά της αστυνομίας που δημοσίευσε η Daily Mail, ο Allen ήταν σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και κάπνιζε ένα τσιγάρο, όταν ο Hartley φέρεται να πετάχθηκε πίσω από μια κολόνα και όρμησε στον ντράμερ, γκρεμίζοντάς τον. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, ο Allen χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος, προκαλώντας τραυματισμό.

Μια γυναίκα προσπάθησε να βοηθήσει τον Allen, αλλά γρονθοκοπήθηκε επανειλημμένα από τον Hartley. Όταν η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει πίσω στο ξενοδοχείο, ο Hartley την έσυρε από τα μαλλιά. Στην συνέχει ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά συνελήφθη καθώς έσπαγε τα τζάμια αυτοκινήτων κοντά στο ξενοδοχείο.

Ο ντράμερ των Def Leppard, Rick Allen είχε χάσει το χέρι του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1984, αλλά επέμενε να συνεχίσει να παίζει με το συγκρότημα. Όσο για τον Hartley, κατηγορήθηκε για διπλή επίθεση και κακοποίηση ενάντια ανάπηρου ενήλικα.
Ο ντράμερ δήλωσε στην αστυνομία ότι ήθελε να διωχθεί ποινικά ο Hartley. Την Τρίτη, ο Hartley βγήκε προσωρινά από τη φυλακή της κομητείας Μπρόουαρντ και όταν ρωτήθηκε από έναν τοπικό ρεπόρτερ αν ήταν θαυμαστής των Def Leppard, σύμφωνα με το 7 News Miami, δεν έδωσε απάντηση.

 

Video Url