Πέθανε 58 ετών ο παρουσιαστής στα 120 λεπτά του MTV, Lewis Largent

Ο Lewis Largent, ο κάποτε παρουσιαστής του προγράμματος εναλλακτικής μουσικής 120 Minutes του MTV και διακεκριμένος ραδιοφωνικός DJ για την KROQ, πέθανε σε ηλικία 58 ετών. Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση ​​μέσω του Variety, αποκαλύπτοντας ότι πέθανε στις 20 Φεβρουαρίου μετά από μακρά ασθένεια.

Ο Largent, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια, ξεκίνησε την καριέρα του στη μουσική βιομηχανία με πρακτική άσκηση στο φημισμένο εναλλακτικό ροκ ραδιοφωνικό σταθμό του Λος Άντζελες, KROQ. Έπιασε δουλειά πλήρους απασχόλησης μαζί τους το 1985 και προήχθη σε θέση μουσικού διευθυντή το 1989.

Μετά την αποχώρησή του από το KROQ το 1992, ο Largent πήγε στο MTV ως Αντιπρόεδρος Μουσικού Προγραμματισμού και ανέλαβε χρέη οικοδεσπότη στην καθιερωμένη εναλλακτική ροκ εκπομπή του καναλιού, 120 Minutes. Κατά τη διάρκεια της θητείας του από το 1992 έως το 1995,πήρε συνεντεύξεις από αμέτρητους ανερχόμενους εναλλακτικούς καλλιτέχνες εκείνη την εποχή, συμπεριλαμβανομένων των Radiohead, Björk, Smashing Pumpkins και Pavement, καθώς και θρύλους όπως ο David Bowie (καθισμένος δίπλα σε έναν νεαρό Trent Reznor) και Τόνι Μπένετ.

Video Url

 

Video Url