Οι πολιτικοί κάνουν ότι θέλει ο πελάτης αλλιώς θα το κλείσουν το μαγαζί

Από ανώνυμο στο διαδίκτυο

Η χώρα έχει πρωτίστως  θέμα πολιτών και μετά θέμα πολιτικών

Όταν τους επιλέγουμε με βάση το συμφέρον μας μην περιμενουμε τίποτα περισσότερο

Οποίος πολιτικός πήγε ενάντια στα θέλω των πολιτών τον έφαγε η μαρμάγκα 

Εμείς χτίζουμε σε δάση κ αιγειαλους κ ζητάμε νομιμοποίηση 

Εμείς πιέζουμε να βγούμε σύνταξη στα 50 

Εμείς φοροδιαφεύγουμε κ ζητάμε να μην υπάρχει έλεγχος 

Εμείς παίρνουμε διπλώματα οδήγησης λαδώνοντας 

Εμείς ζητάμε να μην αξιόλογούμαστε 

Κάνουν ότι θέλει ο πελάτης αλλιώς θα το κλείσουν το μαγαζί 
 

Άλλος

 

Έχουμε και λέμε.
1.Μία χώρα ολόκληρη που αγαπάει τρελά τον Κρατισμό και που κάθε λίγο και λιγάκι “σοκάρεται” και “εκπλήσσεται” με τα χάλια της εξαιτίας του Κρατισμού.
2.Ένα εντελώς σάπιο πολιτικό σύστημα που προστατεύει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ τον Δημοσιουπαλληλισμό και τα ρουσφέτια.
3.Κρατιστές πολιτικοί-τσοπάνηδες που κυβερνούν και που κυβέρνησαν, όλοι, ανεξαιρέτως, που νταντεύουν αιωνίως τον συνδικαλισμό και Κρατιστές πολιτικοί (τσοπάνηδες κι αυτοί) που δεν κυβέρνησαν αλλά επίσης αγαπούν τον συνδικάλα και μάλιστα ακόμα περισσότερο.
4.Δημοσιογράφοι που εδώ και μέρες έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό αλλά εδώ και 1/4 του αιώνα ήταν με... κλειστά αυτιά και μάτια.
5.Δημόσιοι Υπάλληλοι, τσοπάνηδες πραγματικοί αυτοί, σε θέσεις ευθύνης με μισθάρες, διότι είχαν δόντι.
6.Δημόσιοι Υπάλληλοι που σχόλασαν πριν την ώρα τους - γιατί... έτσι - και άφησαν τον τσοπάνη συνάδελφο τους να σαλαγάει μόνος του τρένα γεμάτα ανθρώπους.
7.Άλλοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, “επιθεωρητές” που παίρνουν αναρρωτικές μαϊμού από άλλους ΔΥ, “διοικητές” και πάλι γιατί έτσι, γιατί μπορούμε, γιατί είμαστε ΔΥ και κάνουμε ότι γουστάρουμε. Και που ό--ο-ο-ολοι μαζί απεργούν μαζί με...
8.Συνδικαλιστές που διαμαρτύρονται για τις ιδιωτικοποιήσεις επάνω σε ένα έγκλημα καθαρά Κρατικό, πολιτικό και Δημοσιουπαλληλικό.
9.Ανεξάρτητες Αρχές εντελώς διακοσμητικές, σούπα, μούφα, που θα έπρεπε να ονομάζονται Ανύπαρκτες Αρχές ή Ανάπηρες Αρχές, μισθάρες και εδώ.
10.Στοιχειωμένες συμβάσεις, τροποποιήσεις, ενστάσεις, επανακοστολογήσεις που συνθέτουν ένα αισχρό γαϊτανάκι τις οποίες ανέλαβαν να ολοκληρώσουν για την ασφάλεια όλων μας ά-α-αλλοι διάφοροι ΔΥ, Υπουργοί, Διοικήσεις Οργανισμών που επίσης ελάμβαναν μισθάρες, αλλά δεν θα λογοδοτήσουν ποτέ.
11.Μία κοινωνία που δεν θέλει να κοιτάξει τον καθρέφτη της για να μην αηδιάσει.
Και φυσικά... 

12.Ευπαθείς ομάδες Ρομά, “εγκληματικές οργανώσεις, που σε στενή συνεργασία με διεφθαρμένους υπαλλήλους του ΟΣΕ κλέβουν υλικό και άλλα μέταλλα και τα πουλάνε σε χαλυβουργικές εταιρείες, αποκομίζοντας τεράστια χρηματικά ποσά”... αλλά δεν πειράζει μωρέ, ντάξειτώρα, γιατί είναι ευπαθείς.  

“Συνολικά συνελήφθησαν 19 άτομα, 11 Ρομά και 8 υπάλληλοι του ΟΣΕ. Κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης σε οικίες, επιχειρήσεις και οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 220 τόνοι σιδηροδρομικού υλικού, που άνηκε στην «Ο.Σ.Ε. Α.Ε.» και «Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε.» το οποίο αποδόθηκε κλπ, κλπ