Ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ καταγγέλλει τον Ρότζερ Γουότερς ως «μισογύνη, φοροφυγά, αντισημιτικό απολογητή του Πούτιν»

Λοιπόν, ο David Gilmour και ο Roger Waters εξακολουθούν να μισούν ο ένας τον άλλον. Η σύζυγος του Gilmour, η συγγραφέας Polly Samson, κατήγγειλε στο Twitter τον Waters ως «μισογύνη, αντισημιτικό απολογητή του Πούτιν» (μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων) και ο Gilmour μοιράστηκε τους ισχυρισμούς ως «αποδεδειγμένα αληθινούς».

«Δυστυχώς @rogerwaters είσαι αντισημιτιστής με τον σάπιο πυρήνα σου», έγραψε η Samson στο Twitter. «Επίσης ένας απολογητής του Πούτιν και ένας ψεύτης, κλέφτης, υποκριτικός, φοροφυγάς, , μισογυνιστής, άρρωστος από φθόνο, μεγαλομανής. Αρκετά με τις ανοησίες σου». Αμέσως μετά, ο Γκίλμορ παρέθεσε το tweet της συζύγου του, προσθέτοντας: «Κάθε λέξη είναι αποδεδειγμένα αληθινή».

Ο Γουότερς είναι εδώ και καιρό ειλικρινής στις πεποιθήσεις του γύρω από τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας, αποκαλώντας ακόμη και τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν «εγκληματία πολέμου» προμηθεύοντας όπλα στην Ουκρανία και, κατά το μυαλό του, «τροφοδοτώντας» τον πόλεμο της με τη Ρωσία. Επέκτεινε αυτές τις πεποιθήσεις σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, υποχωρώντας σε μια προηγούμενη παρατήρηση που αποκαλούσε τον Πούτιν «γκάνγκστερ» και αντ' αυτού είπε ότι είναι πιο ανοιχτός στο να ακούσει τι έχει να πει ο Ρώσος πρόεδρος.

Ώρες αργότερα, το στρατόπεδο του Γουότερς δημοσίευσε στο Instagram: «Ο Ρότζερ Γουότερς γνωρίζει τα εμπρηστικά και εξωφρενικά ανακριβή σχόλια που έγιναν για αυτόν στο Twitter από την Πόλι Σάμσον, τα οποία διαψεύδει πλήρως. Αυτή τη στιγμή δέχεται συμβουλές για τη θέση του και το πώς θα πάρει νομικά μέτρα».

Η ευρεία πλευρά της Samson φαίνεται ότι ήταν ως απάντηση σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην οποία ο διαβόητα ειλικρινής Waters στάθηκε στα προηγούμενα σχόλια που παρομοίαζαν το κράτος του Ισραήλ με τους Ναζί, δικαιολογούσε την εισβολή του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία και το θεώρησε «πραγματικά, πραγματικά λυπηρό» οι πρώην σύντροφοί του ηχογράφησαν ένα τραγούδι διαμαρτυρίας υπέρ της Ουκρανίας με το όνομα των Pink Floyd.

 

Video Url