Τα παιδιά μοχλός πίεσης και εκμετάλλευσης της κοινωνίας, συχνό όχημα μία ΜΚΟ

Ένα παιδί είναι ανίκανο να αντιδράσει όπως ένας ενήλικας, αυτό το διαπιστώνει εύκολα ένας ενήλικας και σε βαθμό που τον παροτρύνει το αρρωστημένο μυαλό του το εκμεταλλεύεται.

Θρησκεία, αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις, χρήμα είναι συνήθως τα βασικά κίνητρα που ωθούν κάποιον στην παρανομία και κακοποίηση ενός ανήλικου παιδιού.

Το χρήμα έρχεται εύκολα όταν βάζεις σαν ασπίδα 'το καλό των παιδιών', εύκολα θα ενδώσει και ο πιο σκληρόκαρδος.

Το σεξ και η έλλειψη σεξουαλικής παιδείας στην χώρα μας, λόγω του ότι το θεωρούμε ταμπού, ενώ όλα κινούνται γύρω από αυτό είναι η βασική αιτία κακοποίησης παιδιών.

Η θρησκεία είναι το εύκολο όχημα για  να ξεγελάσεις έναν ηλικιωμένο που φροντίζει να αποκτήσει καλές σχέσεις με τα Θεία ώστε να τύχη καλής αντιμετώπισης στην μετέπειτα ζωή.

Το πόσο διεφθαρμένη είναι η κοινωνία μας φαίνεται από την συμπεριφορά των κομμάτων τα οποία μοιραία όλα θα έχουν μικρή ή μεγάλη σχέση με τις ΜΚΟ που έχουν επαφή με ανθρώπους που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες όπως οι μετανάστες, τα χρήματα είναι πολλά και δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί κανείς τις καλές σχέσεις μαζί τους. Το μόνο που μπορεί να τις βάλει σε μία τάξη και να μην κάνουν παρατυπίες είναι ο έλεγχος από το κράτος, αλλά τι ελέγχει το κράτος για να ελέγξει σωστά και αυτές.

 

Ένα 10% να είναι αλήθεια από αυτά που προσάπτουν οι αρχές στους υπεύθνους της κιβωτού, θα ήταν αρκετά για να νιώσουμε φρίκη.

 

Διαβάστε αν έχετε όρεξη τι αναφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις σε μεγάλο site

 

https://www.in.gr/2022/12/01/greece/kivotos-tou-kosmou-o-kroisos-poimenas-pou-thysiastike-gia-ta-paidia/