Πέθανε η ηθοποιός Μαρίνα Υψηλάντη, κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη, σε ηλικία 55 ετών

Η Μαρίνα Υψηλάντη, κόρη της μεγάλης ηθοποιού Αιμιλίας Υψηλάντη, ηθοποιός και η ίδια, έχασε τη ζωή της σε ηλικία 55 ετών.

Η ηθοποιός Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της σπουδαίας ηθοποιού, Αιμιλίας Υψηλάντη, και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» και αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Είχε αποκτήσει μια κόρη.

Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της ηθοποιού, Αιμιλίας Υψηλάντη, και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη.

Φοίτησε στη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» και λίγο μετά αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Η Μαρίνα Υψηλάντη είχε αποκτήσει μία κόρη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Mega» πριν από έναν χρόνο, είχε δηλώσει:

«Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη. Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί».