H Britney Spears παντρεύτηκε για τρίτη φορά

Επεισοδιακός υπήρξε ο γάμος της δημοφιλούς pop τραγουδίστριας με τον Sam Asghari.
Η Britney Spears παντρεύτηκε τον Sam Asghari, επτά μήνες μετά την λήξη των νομικών περιορισμών που της το απαγόρευαν. Η τελετή έγινε στην Καλιφόρνια την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022.

Οι προετοιμασίες είχαν διακοπεί όταν ο πρώην σύζυγός της, Jason Alexander, εισέβαλε παράνομα στον χώρο όπου επρόκειτο να τελεστεί ο γάμος κάνοντας ζωντανή αναμετάδοση στο Instagram. Μετά τη σύλληψη και την απομάκρυνσή του, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βανδαλισμό και εισβολή σε ιδιωτικό χώρο. Ο γάμος της Spears με τον Alexander είχε γίνει το 2004 και είχε κρατήσει μόλις 55 ώρες.

Εν τέλει η τελετή του γάμου με τον νέο της σύντροφο πραγματοποιήθηκε αισίως με την παρουσία πολλών διασημοτήτων ανάμεσα στις οποίες οι Madonna, Paris Hilton και Drew Barrymore. Το νυφικό φόρεμα ήταν σχεδιασμένο από την Donatella Versace. 

Ο πατέρας, η μητέρα και η αδερφή της Spears δεν παρέστησαν στον γάμο, μετά τις δικαστικές διαμάχες που έφεραν ανείπωτες συγκρούσεις στην οικογένεια. 

Να θυμήσουμε ότι η 40χρονη Spears υπήρξε δέσμια του πατέρα της που, βάσει συμφωνητικού, ήλεγχε την ζωή της για 13 ολόκληρα χρόνια ως τον Νοέμβριου που απελευθερώθηκε δικαιωμένη από τον δικαστήριο. 

 

Video Url