Υπόγεια Ρεύματα feat. Μαρία Παπαγεωργίου - Σε Περιμένω

Τα Υπόγεια Ρεύματα γιορτάζουν τα 30τους χρόνια με νέες ερμηνείες σε τραγούδια τους, αρχικά ήταν στο άλμπουμ Δίσκος: Μικρά που 'ναι τα όνειρα 

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε όταν ο Ανδρέας Κοντοβόπουλος (πλήκτρα), ο Γρηγόρης Κλιούμης (κιθάρα και φωνή), ο Γιάννης Κυριακάκης (μπάσο), ο Δημήτρης Αργύρης (κιθάρα και φωνή) και ο Παναγιώτης Μεταλληνός (τύμπανα), βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον, θέλησαν να δημιουργήσουν την "κοινή τους μουσική", τραγούδια που θα εκφράζουν (θεματικά και αισθητικά) τον καθένα τους.

Έτυχε ένας από το συγκρότημα, ο Κώστας Κοντοβάς, να δουλεύει στον Μελωδία FM ως ηχολήπτης. Έτσι έγιναν οι πρώτες γνωριμίες με πρόσωπα του χώρου Μια ηχογραφημένη πρόβα τους σε κασέτα, στο ραδιοφωνικό σταθμό Τικ-Τακ της Καλλιθέας, έφτασε στ' αυτιά του Δημήτρη Χατζόπουλου, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει ο πρώτος τους δίσκος Ο Μάγος Κοιτάζει την Πόλη, το φθινόπωρο του 1994 από την Έβδομη Διάσταση.

Στην ομάδα προστίθεται ο Μάρκος Τσατσούλης (φλάουτο, κρουστά και φωνητικά). Σε λιγότερο από ένα χρόνο το συγκρότημα υπογράφει συμβόλαιο με την FM Records, και στα τέλη του 1995 κυκλοφορεί τις Παραλογές με 11 καινούργια τραγούδια.

Video Url

 

Video Url