Αφήστε τον κόσμο να ακούει ό,τι του αρέσει

Όπως όλοι οι άνθρωποι άσχετα αν το παραδέχομαι, θα πρέπει να έχω πολλά ελαττώματα με πιο βασικά το ότι είμαι γκρινιάρης,  επιμένω σε όσα πιστεύω, για μερικούς επαίτης αφού έχω την απαίτηση να λειτουργεί αυτή η σελίδα με συνδρομή των επισκεπτών μου και όχι αποκλειστικά δικά μου, ενώ παράλληλα δεν θέλω και να εγκαταλείψω το 1 εκατομμύρια των επισκεπτών μου, εκμεταλλεύομαι το όνομα του Πετρίδη, αλλά γ' αυτό καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο αν έχετε την δυνατότητα, επιμένω, αν και μεγαλώνω να ακούω νέα μουσική, δεν έχω ιδιαίτερες πολιτικές προτιμήσεις με συνέπεια να με αντιπαθούν όλοι, αφού δεν με θεωρούν δικό τους και πολλά άλλα.

Σ' αυτό που υπερέχω όμως έναντι όλων των Ελλήνων, όσο εγωιστικό και αν φαίνεται αυτό, είναι ότι είμαι ο μόνος Έλληνας που μ' αρέσουν και όσο μπορώ παρακολουθώ, όλα τα είδη της μουσικής Ελληνικής και ξένης, δεν έχω γνωρίσει άλλον που να έχει τα ίδια συναισθήματα με έμενα.

 Άλλοι αποκαλούν Ινδική την μουσική του Καζαντζίδη, άλλοι δεν γουστάρουν το χιπ χοπ, άλλοι δεν θέλουν να βλέπουν τον Καρβέλα, άλλοι δεν συμπαθούν πια τον Σαββόπουλο γιατί είπε ότι ο Μητσοτάκης ντύνεται πιο ωραία από τον Τσίπρα και πολλά άλλα στα οποία εγώ θα βρίσκω πάντα κάτι που θα μ' αρέσει.

Εχω γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους που αγαπούσαν την Ελληνική μουσική , αλλά έβγαζαν σπυριά και μόνο στο όνομα του Καζαντζίδη, για μένα ήταν και είναι ο Νο1, καλός ο Μπιθικώτσης, ίσως και με  καλύτερη φωνή, δεν ήταν όμως  Καζαντζίδης, όπως ο Springsteen δεν είναι Elvis.

Aυτό τον χαρακτήρα μου στην μουσική περάσαμε με τον Πετρίδη στο Ποπ και Ροκ, αλλά και στο ραδιόφωνο σε πολλές εκπομπές που είχαν διαφορετικό περιεχόμενο, όπως αυτές στο Γ' Πρόγραμμα και στο Ποπ και Ροκ είχαμε βάλει τον Μονεμβασίτη να γράφει για κλασική μουσική, τον Νοταρά και άλλους Ελληνικά, τα πάντα, γι' αυτό όλα αυτά πέτυχαν, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, όλα έχουν την γοητεία τους, το να τραγουδάς στην γυναίκα σου και τα παιδιά σου την Καταχνιά του Λεοντή και όχι το Χωρίς το μωρό μου της Βίσση δεν με βρίσκει σύμφωνο, θα ακούσω και τον Λεοντή μου, αλλά... χωρίς το μωρό μου που παρεμπιμπτώντος  της αρέσει.

Αφήστε τον κόσμο να ακούει ό,τι του αρέσει, δύσκολα θα συμφωνήσουν όλοι στα ίδια ακούσματα. Η μουσική μόνο από ένα είδος θα ήταν πληκτική.

Video Url

 

Video Url