Είναι αστείο να αμφισβητούν την μουσική προσφορά του Σωκράτη Μάλαμα

Με την ανοχή όλων των κυβερνήσεων το κόμμα των μονίμως διαμαρτυρόμενων για τα πάντα ουσιαστικά κάνει ό,τι θέλει στην δημόσια ζωή.

Πρόσφατα θύματα η πρόεδρος της δημοκρατίας η οποία επικρίθηκε για δηλώσεις της και από πολιτικούς που νομίζαμε ότι έχουν λίγο μυαλό, γιατί κτυπώντας τον οποιοδήποτε πρόεδρο, κτυπάς στην ουσία την ίδια την δημοκρατία για να εξυπηρετήσεις, όπως νομίζεις τα συμφέροντα του κόμματος σου.

 

Είπαμε για την πολιτική του κάθε κόμματος έρχεται η ημέρα της κρίσης στις εκάστοτε εκλογές, αν έχει δίκιο, θα δικαιωθεί, αν όχι θα μείνει παρέα με αυτούς που πιστεύει ότι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και πάνω απ' όλα είναι η κοινή γνώμη,

 

Στον χώρο της μουσικής πάντα υπερασπίζομαι αυτούς τους καλλιτέχνες που είναι θύματα φανατικών οι οποίοι πιστεύουν ότι θίγονται τα πολιτικά τους πιστεύω,

 

Ο Σωκράτης Μάλαμας που είναι το πιο πρόσφατο θύμα, δεν είναι τυχαίος, είναι από τους καλύτερους που έχουν εμφανισθεί στην Ελληνική μουσική τα τελευταία 30 και περισσότερα χρόνια.

 

Η άρνηση του να δεχθεί την ανάρτηση για το πανό που τείνει να πάρει την θέση του Μητσοτάκη γ  στα social media δεν άρεσε σε αρκετούς φίλους του και από χθες άρχισαν να αμφισβητούν την καλλιτεχνική του αξία, ενώ σε αντιπαράθεση εκθειάζουν τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και οι δύο είναι εξαιρετικοί και έχουν το δικαίωμα να χειρίζονται όπως θέλουν τις συναυλίες τους.

 

Αν συνεχισθεί αυτή η τακτική, στο τέλος θα βλέπουν μόνο 2-3 αγαπημένους πολιτικά καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν την ίδια πολιτική γραμμή.

 

Κάθε χρόνο με επίσημα στοιχεία, γίνονται στην χώρα 4500-5000 βιασμοί, από αυτούς οι 20 φτάνουν στα δικαστήρια, έχουν κάνει αυτοί οι οποίοι τα έβαλαν τώρα με τον Μάλαμα  καμία ανάλογη ενέργεια με πανό και παρεμβάσεις στην πρόεδρο της δημοκρατίας; ή υπάρχουν διαφορετικοί βιασμοί;

 

Έχουμε την περίπτωση του συνεργάτη των Πυξ Λαξ που είναι σαφώς χειρότερη περίπτωση γιατί αφορά παιδιά κάτω από 10 ετών και δεν έγινε καμία ενέργεια, έχουμε την δίκη του ηθοποιού που είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν καταγγελίες ότι έχει βιάσει αρκετές γυναίκες, περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου.

 

Μόνο στην Ελλάδα συνδέουμε πια την μουσική, αλλά και τα πάντα με την πολιτική, είναι λίγο υπερβολικό, οι περισσότεροι από τους ξένους αγαπημένους καλλιτέχνες έχουν κάνει ποινικά εγκλήματα , δεν τους κάνουμε όμως κριτική.

Όπως έχω γράψει ΟΛΟΙ ήξεραν την συμπεριφορά του Λιγνάδη πριν ξεσπάσει η υπόθεση και υπάρχουν φωτογραφίες του με ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς, τώρα βγαίνει ο καθένας και μοστράρει αυτές με τους πολιτικούς του αντιπάλους, η υποκρισία στο αποκορύφωμα της 

 

Την σελίδα μας την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ' αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες. Δυνατότητα επιλογής από 9 μουσικά ψηφιακά μας βιβλία.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR1401106690000066974208036

EUROBANK GR1002603940000130200197486

ALPHA BANK GR7601401010101002310247659

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR71 0171 4350 0064 3501 0085 835

 

Video Url

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.