Ομορφη-Κώστας Τουρνάς, 34 χρόνια πριν 1990

Ομορφη-Κώστας Τουρνάς, 30 χρόνια πριν 1990

O Κώστας Τουρνάς είχε μιλήσει για την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Είσαι όμορφη».

«Πάντα έγραφα για τον εαυτό μου και για αυτό δεν έχω κάνει εκπτώσεις στα τραγούδια που ήθελα να πω. Πολλές φορές, όμως, έκανα πράγματα για να περάσει ο χρόνος. Ποτέ δεν απογοητεύτηκα. Έχω κάνει διαφήμιση, έχω παίξει σε ηχογραφήσεις, σε κάποιες περιόδους που τα πράγματα ήταν δύσκολα και πιο σκληρά», είχε αναφέρει στην εκπομπή Mega Kαλημέρα.

«Έχω γράψει και λαϊκά τραγούδια, το “Μη με συγκρίνεις μάτια μου” και το “Κι αν ξυπόλυτη χορεύω” της Καίτης Γαρμπή. Με την Καίτη είχαμε δουλέψει όταν ήταν μικρή, την ήξερα από παιδάκι. Και έτσι έγινε η πρώτη μας συνεργασία», σημείωσε για το «πέρασμά» του από το λαϊκό τραγούδι.

«Το “Είσαι όμορφη” το έγραψα με αφορμή τον όρο η δικτατορία της ομορφιάς. Αυτό ήταν το κυριότερο ερέθισμα. Με τη γυναίκα μου είμαστε τόσα χρόνια μαζί, όχι μόνο επειδή ταιριάζουμε, αλλά και επειδή με τραβούσα πάντα. Μετά από 50 χρόνια συμβίωσης εννοείται ότι τη θεωρώ όμορφη», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής σχετικά με το ερέθισμα για να γράψει τη μεγάλη του επιτυχία «Είσαι όμορφη», αλλά και για τη σχέση του με σύντροφό του.

«Αν το σκεπτικό σου είναι ότι αν δεν πάει καλά χωρίζω, κακώς παντρεύεσαι, καθώς ήδη βάζεις μπροστά την πόρτα φυγής και αυτό σου δίνει λιγότερη παρουσία στη σχέση», συνέχισε αναφερόμενος στο γάμο του, ενώ πρόσθεσε ότι «Εντάσεις υπήρχαν στο γάμο μας, αλλά έκαναν κορύφωση και επανερχόμασταν χωρίς πληγή, χωρίς κρατούμενα».

Από το άλμπουμ Αλητείες

 

 

Video Url

 

 

https://www.popup.gr/