Όσο ζούνε τους ξεχνάμε αν δεν έχουν επιτυχία, τους θυμόμαστε όταν φεύγουν, Ρένα Πάντα, ένα ακόμα δράμα

Mια εβδομάδα μετά το θάνατό της η σορός της τραγουδίστριας Ρένας Πάντας παραμένει στα αζήτητα του νεκροτομείου

Θυμηθήκαμε με τον Πετρίδη την ευγενική παρουσία της Ρένας Πάντα που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 63 ετών. Ήταν μία γυναίκα χαμηλών τόνων, κόρη του τραγουδιστή Αλέκου Πάντα που είχε αρκετές επιτυχίες γύρω στο 1960.

Στην Πόλυγκραμ είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ με τον Γιώργο Πολυχρονιάδη και είχε συμμετοχή στα Τσιμεντένια τρένα του Δημήτρη Μητροπάνου.

Όπως οι περισσότεροι τραγουδιστές, όσο ήταν νέα είχε αρκετές συμμετοχές δίπλα σε γνωστά ονόματα, μετά μεγαλώνοντας, αν δεν έχεις φροντίσει να κολλάς τα ένσημα σου και να κάνεις κάποια αποταμίευση έρχονται οι δυσκολίες, αν προκύψει μάλιστα και πρόβλημα υγείας όπως έτυχε στην Ρένα, τότε ζεις ένα δράμα.

Δεν γίνονται όλοι οι τραγουδιστές αστέρια, η πλειοψηφία περνάει δύσκολα όταν φύγει η νεότητα, τώρα μάλιστα που δεν υπάρχουν δουλειές, η ενασχόληση με την μουσική είναι ένα δράμα.

Είδα ότι η Ρένα είχε 5 λογαριασμούς στο Facebook, μας είχε κάνει αίτημα φιλίας πριν από μερικές εβδομάδες, η μοναξιά είναι κακό πράγμα. Καλό ταξίδι Ρένα, θα σε θυμόμαστε πάντα κι όταν θα έλθει η ώρα θα περάσουμε από την γειτονιά σου να σ' ακούσουμε να τραγουδάς με τον πατέρα σου.

Κώστας Ζουγρής