Κι όμως ήταν αλήθεια αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Γιώργο Λάνθιμο

Κι όμως ήταν αλήθεια αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Γιώργο Λάνθιμο

Είχαμε την ευκαιρία, εγώ , ο Πετρίδης και ο Γεράσιμος Μαριάτος, κυρίως αυτός, να είμαστε οι πρώτοι, 4 χρόνια πριν από τον Ρουβά, το 1996, που αξιοποίησαν το ταλέντο του Γιώργου Λάνθιμου σε βίντεοκλιπ, έκανε 2 καταπληκτικά βίντεο αλλά η γκρίνια, γκρίνια από τον καλλιτέχνη.

Κ. Ζουγρής

Ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Θέλω μέσα από την εκπομπή σου να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με -2° στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα. Του είπα: «Γιώργο δεν μπορώ άλλο. Αύριο φεύγω ταξίδι». Έπρεπε να πάω για ένα πρόμο για τη Eurovision και γύρω στις 6 το πρωί αφού είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου και δεν άντεχα άλλο. Και μου είπε: «Δεν καταλαβαίνεις ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να δείξεις αυτοθυσία» και τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Πάντα είχε πάθος για την Τέχνη που έκανε και φαινόταν αυτό που έγινε τώρα. Έχει όραμα και αισθητική και πολύ διαφορετική ενέργεια», πρόσθεσε.