Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου και Η Κυριακή της καρδιάς μας

Καμιά μέρα δε συγκρίνεται με την Κυριακή της καρδιάς μας. Η Κυριακή είναι μια μέρα-δώρο, που μας χαρίστηκε για να βιώνουμε αγάπη, αναζωογόνηση, έμπνευση, πνευματικότητα, οργάνωση και πολύ ριλάξ. Μια μέρα-προνόμιο, μια μέρα-σύμβολο, με θετικές δονήσεις, που αξίζει ο καθένας μας.

Σε αυτό το υπέροχο καινούργιο βιβλίο, Μια Κυριακή την έχουμε, η Κατερίνα Τσεμπερλίδου μάς αποκαλύπτει μυστικά για να είμαστε ευτυχισμένοι την Κυριακή. Πώς να κάνουμε διάλειμμα από τη ρουτίνα, να αναζητήσουμε ξεκούραση και ελευθερία από το άγχος, απολαμβάνοντας τον εαυτό μας, τον σκύλο μας, τη φύση, τους φίλους, τους αγαπημένους μας, ένα ανεβαστικό hit.

Ο σωματικός και ο πνευματικός μας εαυτός θα χαρεί μια υπέροχη Κυριακή, γεμάτη με ευχάριστες εντυπώσεις, νέες εμπειρίες, έξω καρδιά και κοινωνικότητα, χτίζοντας αναμνήσεις ως την άλλη Κυριακή που έρχεται.

ΟΣΟΙ ΘΛΙΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, 52 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Video Url