Love Her Madly: Ένα τραγούδι των Doors που κερδίζει την σκέψη μας μισό αιώνα μετά

Love Her Madly: Ένα τραγούδι των Doors που κερδίζει την σκέψη μας μισό αιώνα μετά

Αν ρωτήσεις τους φίλους των Doors να σου πουν πιο από τα τραγούδια τους θεωρούν σαν αγαπημένο τους, το πιθανότερο είναι να σου αναφέρουν κάποιο από τα Νο 1 τους, Light My Fire και Hello I Love You, ή τις επιτυχίες τους“Touch Me,” “Riders on the Storm”, και βέβαια τραγούδια από τα άλμπουμ τους σαν τα “L.A. Woman,” “When the Music’s Over”, ''The End'', “Roadhouse Blues.”, οι λίγο πιο ευαίσθητοι ίσως σου πουν τα ''Love Street'', ''Strange Days'' και ''Love Me Two Times''.

To 1971 οι Doors είχαν αποχωριστεί το Αμερικάνικο τοπ 40 για 2 χρόνια και την άνοιξη του 1971 ήρθε το ''Love Her Madly'' να τους βάλει πάλι στους πίνακες των επιτυχιών με ένα τραγούδι που αρχίζει για 2'' με την ντραμς του John Densmore και αμέσως αναλαμβάνει στο πιάνο ο Ray Manzarek για να συνεχίσει με το υπέροχο μπάσο του ο καλεσμένος τους Jerry Scheff ο οποίος έπαιζε στο συγκρότημα του Elvis Presley.

Το τραγούδι παίρνει άλλη διάσταση με τον Jim Morrison στα 1:57'' να αναφωνεί “All your love… all your love…” και στα 2:09 “Yeahhhh… all your love is gone, so sing a lonely song…” με την συνοδεία του οργάνου του Ray Manzarek και την ντραμς του John Densmore.

Κώστας Ζουγρής