On The Border-Eagles (1974)

On The Border-Eagles (1974)

Το On the Border είναι το τρίτο στούντιο άλμπουμ του αμερικανικού ροκ γκρουπ The Eagles , που κυκλοφόρησε το 1974. Εκτός από δύο τραγούδια που παρήγαγε ο Glyn Johns , η παραγωγή του έγινε από τον Bill Szymczyk επειδή το συγκρότημα ήθελε έναν ήχο πιο προσανατολισμένο στη ροκ αντί για το country-rock. αίσθηση των δύο πρώτων άλμπουμ.  Είναι το πρώτο άλμπουμ των Eagles με τον κιθαρίστα Don Felder . Το On the Border έφτασε στο νούμερο 17 του άλμπουμ chart του Billboard και έχει πουλήσει δύο εκατομμύρια αντίτυπα.

Τρία σινγκλ κυκλοφόρησαν από το άλμπουμ: "Already Gone", " James Dean " και " Best of My Love ". Τα σινγκλ κορυφώθηκαν στους αριθμούς 32, 77 και 1 αντίστοιχα. Το "Best of My Love" έγινε το πρώτο από τα πέντε κορυφαία του συγκροτήματος. Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης το "My Man", το αφιέρωμα του Bernie Leadon στον αποθανόντα φίλο του Gram Parsons . Ο Λίντον και ο Πάρσονς είχαν παίξει μαζί στο πρωτοποριακό συγκρότημα κάντρι ροκ Flying Burrito Brothers , πριν ο Λίντον ενταχθεί στους Eagles .

Αυτό είναι το πρώτο άλμπουμ των Eagles που κυκλοφορεί σε Quadraphonic surround ήχο. Κυκλοφόρησε σε κασέτα Quadraphonic 8 κομματιών και CD-4 LP. Ένα κρυφό μήνυμα χαραγμένο στο αυλάκι μερικών LP βινυλίου λέει: "Αυτός που διστάζει είναι μεσημεριανό".

 

 

 

 

 

 

Video Url

https://www.popup.gr/