30 χρόνια μετά - Get A Grip - Aerosmith (1993)

28 χρόνια μετά - Get A Grip - Aerosmith (1993)

Κυκλοφόρησε 20 Απριλίου 1993

Πρόκεται για το ενδέκατο στούντιο άλμπουμ τους , που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1993 από την Geffen Records . Το Get a Grip ήταν το τελευταίο του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε από τον Geffen πριν επιστρέψουν στην Columbia Records .

Συμμετείχαν καλεσμένοι, όπως ο Don Henley , ο οποίος τραγούδησε backup στο "Amazing" και ο Lenny Kravitz , ο οποίος πρόσφερε εφεδρικά φωνητικά και συνεργασία στο "Line Up". Όπως και στο Permanent Vacation και στο Pump , αυτό το άλμπουμ περιελάμβανε πολλούς συνεργάτες τραγουδιών εκτός του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένων των: Desmond Child , Jim Vallance , Mark Hudson , Richie Supa , Taylor Rhodes , Jack Blades και Tommy Shaw .

Το Get a Grip έγινε το best-seller  των Aerosmith παγκοσμίως, σημειώνοντας πωλήσεις άνω των 20 εκατομμυρίων αντιτύπων. Έγινε το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που έφτασε στο νούμερο ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ισοφάρισε με τον Pump για το δεύτερο άλμπουμ τους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ, πουλώντας πάνω από 7 εκατομμύρια αντίτυπα από το 1995 (το Toys in the Attic προηγείται με εννέα εκατομμύρια). 

LIVIN' ON THE EDGE

 

 

CRAZY

 

 

CRYIN'

 

 

AMAZING

 

 

Video Url

 

https://www.popup.gr/