Ήλθε και έφυγε σαν τον άνεμο από την ζωή, όπως όλοι μας, άφησε όμως την σφραγίδα του σαν ένας από τους κορυφαίους μουσικούς όλων των εποχών.

 

Στα επόμενα χρόνια οι άνθρωποι θα συνεχίζουν να φτωχαίνουν με τις φυσιολογικές απώλειες ανθρώπων της γενιάς του.

 

Τα τραγούδια του έδιναν νόημα στην ζωή μας που στο εξής θα είναι φτωχότερη.

 

 

 Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν, η μουσική είναι αιώνια σαν τον άνεμο. Στο χέρι σας είναι να μεταφέρεται όπως ο αέρας παντού και σε όλους.

 


Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) 

Κώστας Ζουγρής