Saturday Night Live : Τρία rock σκετς τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να δείτε

Saturday Night Live
Saturday Night Live, Fred Armisen, Photo by Wikimedia Commons

Η ροκ μουσική είχε πολλές φορές την τιμητική της στο κορυφαίο βαριετέ

Είναι ένα από τα διασημότερα τηλεοπτικά show όλων των εποχών, με τη φετινή σεζόν να αποτελεί την 49η (!) συνεχόμενη. Το Saturday Night Live (SNL) προβάλλεται κάθε βράδυ Σαββάτου στο δίκτυο NBC, ασταμάτητα από το1975. Με τις αυξομειώσεις να είναι δεδομένες κατά καιρούς, το show καταφέρνει συνεχώς και γίνεται γνωστό σε νέες γενιές οπαδών, χάρις στα ευφάνταστα σενάρια και τους εξαιρετικούς κατά καιρούς guests.

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από τους Dick Ebersol και  Lorne Michaels, με τον τελευταίο να συνεχίζει ως συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, εκτός από ένα διάλειμμα μεταξύ 1980 και 1985. Όσον αφορά τους μουσικούς guests, τα ονόματα μιλάνε από μόνα τους : Elvis Costello, Nirvana, Mick Jagger, Rolling Stones, Katy Perry, Garth Brooks, Radiohead, Run-D.M.C., U2, Britney Spears, Beyoncé, Kanye West, Taylor Swift και πάρα πολλοί άλλοι. Μορφή δε της σειράς, ένας εξαιρετικός ηθοποιός και performer, ο σπουδαίος Fred Armisen.

Στην παρακάτω λίστα αναφέρονται τρία από τα πιο rock n roll σκετσάκια της σειράς, με την υπόσχεση ότι στο μέλλον θα ανακαλυφθούν και πολλοί άλλοι παρόμοιοι θησαυροί από την ομάδα του apotis4stis5 :

1) Punk Band Reunion At The Wedding...
Ο πατέρας της νύφης βρίσκει το ιδανικό σκηνικό ώστε να πραγματοποιήσει το reunion του punk συγκροτήματος του...
 

 

2) Πως πήραν το όνομα τους οι Bon Jovi...
 

 

3) Μια εναλλακτική ιστορία του αγγλικού punk rock, επί πρωθυπουργίας της Μάργκαρετ Θάτσερ...