Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ – Ποια ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ – Ποια ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του

«Ούτε ωραίος είμαι, ούτε τον γόη κάνω και δεν σέρνονται οι γυναίκες πίσω μου», είχε πει σε συνέντευξή του.

O Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν πάντα ο μπαμπάς μεγάλων πρωταγωνιστριών όπως της Τζένης Καρέζη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, και μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο μέσα από τις ταινίες του. Ίσως το αστείρευτο χιούμορ του να τον έκανε και τόσο δημοφιλή στις γυναίκες.

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος όμως ήταν μεγάλος γυναικοκατακτητής. Μάλιστα μετά από κάποια ηλικία είχε αδυναμία στις αρκετά μικρότερες γυναίκες και μάλιστα όταν έβγαινε έξω μαζί τους πήγαινε σε μέρη που δεν ήταν πολυσύχναστα. Μάλιστα, αν τύχαινε να δει κάποιον γνωστό τις σύστηνε ως «ανιψιές» του. Ωστόσο, αν κάποια από αυτές ήταν ηθοποιός, φρόντιζε να ζητάει από τον στενό του συνεργάτη και φίλο Γιάννη Δαλιανίδη να τους δώσει έναν μικρό ρόλο.

«Ούτε ωραίος είμαι, ούτε τον γόη κάνω και δεν σέρνονται οι γυναίκες πίσω μου. Εξ’ άλλου δεν είναι σωστό να κάθεται κανείς και να αραδιάζει κατακτήσεις», είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Όταν τον ρωτούσαν γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ του, ενώ είχε πολλές σχέσεις, εκείνος απαντούσε με το γνωστό του χιούμορ: «Εγώ ροχαλίζω πολύ, ποια γυναίκα να με ανεχτεί;».

Όταν τον ρώτησε ο Αλέκος Σακελάριος απάντησε: «εγώ να παντρευτώ; Δεν πάω να πνιγώ καλύτερα; Ωστόσο, υπήρξε μια γυναίκα, με την οποία ήταν πολύ ερωτευμένος, αλλά δεν υπήρξε ποτέ ζευγάρι. Ήταν η Άννα Καλουτά, που είχε σχέση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

hhh

Ο Νιόνιος, παρόλο που σεβάστηκε το γεγονός ότι η Καλουτά ήταν δεσμευμένη και μάλιστα με έναν συνάδελφό του, πληγώθηκε πολύ.

Γι΄αυτό άλλωστε και ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος αποφάσισε να υποχωρήσει, ενώ φήμες λένε ότι πληγώθηκε πολύ και κλείστηκε για καιρό στον εαυτό του, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απόρριψη.

Με πληροφορίες από flash.gr