Μάρω Κοντού: Η συγκλονιστική αλήθεια που έμαθε στα 22της και της άλλαξε τη ζωή

Μάρω Κοντού: Η συγκλονιστική αλήθεια που έμαθε στα 22της και της άλλαξε τη ζωή

Αντιμέτωπη με μια πικρή αλήθεια, πολύ νέα, ήρθε η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Μάρω Κοντού, εξαιρετική ηθοποιός και εντυπωσιακή γυναίκα, διέγραψε τη δική της μοναδική πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο. Η αγαπημένη ηθοποιός που τραβούσε το ενδιαφέρον με τη γοητεία της, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής της και έχει εξομολογηθεί για την πιο συγκλονιστική στιγμή που έζησε. Ήταν η στιγμή που στα 22 χρόνια της αποκαλύφθηκε ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδί.

https://www.youtube.com/watch?v=sptWm8v8NIU

«Το ήξερα από πολύ μικρή ότι δεν θα κάνω παιδιά και το έχω “φορέσει” πολύ καλά. Ευτυχώς, έχει ωραία παιδιά η αδερφή μου… Στα 22 που το έμαθα το πήρα αψήφιστα. Στα 35 που το ξαναέψαξα λίγο, με πείραξε», είπε η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου.

https://www.youtube.com/watch?v=am9rOJIGa7o

Στην ηλικία των 30 αποφάσισε να αποτανθεί σε γιατρό στην Ελβετία ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα πάθει ποτέ καρκίνο και θα δείχνει πάντα νεότερη από τις συνομήλικές της.

«Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: «Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια». Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα». Να σημειωθεί ότι η Μάρω Κοντού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου το 1934, που σημαίνει ότι έχει κλείσει τα 85 της χρόνια!

Με πληροφορίες από flash.gr