Κώστας Πρέκας: Ο γάμος στα 75, η απουσία από την κηδεία του αδερφού του και η σύλληψη του γιου του

Κώστας Πρέκας: Ο γάμος στα 75 και η απουσία από την κηδεία του αδερφού του

Ο Κώστας Πρέκας γεννήθηκε στο Αιγάλεω 26 Αυγούστου 1941. Κατά τη διάρκεια των νεανικών του χρόνων ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και διατέλεσε πρωταθλητής Ελλάδος ως καταδύτης του Ολυμπιακού, ενώ ήταν αθλητής και στην ομάδα υδατοσφαίρισης.

Η καριέρα και η βράβευση
Ο Κώστας Πρέκας έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός και από τον κινηματογράφο, όπου πρωταγωνίστησε σε περίπου 20 ταινίες, κάποιες από τις οποίες ήταν υπερπαραγωγές. Για την ερμηνεία του στην ταινία του Ντ. Δαδήρα «Στα Σύνορα της Προδοσίας» τιμήθηκε με το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης το 1968.

Κατά τη διάρκεια της επταετίας ο Κώστας Πρέκας έλαβε μέρος σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές. Ο ίδιος σε κατά καιρούς δηλώσεις και εμφανίσεις του στα ΜΜΕ δεν έχει κρύψει ότι παραμένει λάτρης εκείνης της περιόδου όπως και παλαιότερων καταστάσεων εκτροπής. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έως και το 2010 είχε αποκτήσει ιδιόκτητο χώρο, το θέατρο “Όραμα” στην περιοχή του Παπάγου.

prekas23

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό
Δύσκολες ώρες βίωσε πριν 11 μήνες ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Πρέκας, καθώς έφυγε τον περασμένο Ιανουάριο από τη ζωή ένα πολυαγαπημένο του πρόσωπο.

Αλλεπάλληλα μάλιστα ήταν τα χτυπήματα της μοίρας στον Κώστα Πρέκα, ο οποίος μετά τον θάνατο της αγαπημένης του αδερφής, Νίκης, τον περασμένο Οκτώβριο, έχασε ανήμερα των Χριστουγέννων και τον αδερφό του, Γιώργο. Ο πόνος και ο θρήνος δε σταμάτησε εκεί όμως για τον ηθοποιό, καθώς πέρσι ανήμερα των Χριστουγέννων, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Καλαμάτα, όπου έμενε ο αδερφός του.

Ήταν η ανιψιά του, που τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας της και αδερφός του, Γιώργος, ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέρφια της οικογένειας, είχε καταλήξει από ανακοπή καρδιάς. Ο Κώστας Πρέκας δεν παρευρέθηκε τότε στην κηδεία του αδερφού του στην Καλαμάτα, καθώς δεν μπορούσε να το αντέξει κι έτσι έμεινε στην Αθήνα και θρήνησε βουβά.Στο πλευρό του ήταν η αγαπημένη του σύντροφος Μαίρη Βιντιάδου.

prekas2

Ο γάμος στα 75 και ο άγνωστος γιος
Ο Κώστας Πρέκας παντρεύτηκε για για πρώτη φορά στα 75 του χρόνια. τη Μαίρη Βιντιάδου. Και ενώ δηλώνει δημόσια ότι έχει βρει τη γυναίκα που έψαχνε σε όλη του τη ζωή, θυμόμαστε ότι γαμπρός μπορεί να μην έχει ντυθεί ως τώρα, όμως πατέρας έχει γίνει.

Η γνωριμία τους έγινε στο πλαίσιο της δουλειάς, καθώς η κ. Βιντιάδου είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, αλλά πολύ κοντά ήρθαν ύστερα από χρόνια. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κώστας Πρέκας μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο του, 34 ετών σήμερα, ο οποίος μεγάλωσε με τη μητέρα του.

«Ο μεγαλύτερος δεσμός μου ήταν 18 χρόνια και ο μικρότερος 8 χρόνια. Ήταν έρωτας!», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Κώστας Πρέκας, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξε «απόλυτα πιστός με κάθε σχέση μου. Η γυναίκα είναι το τρυφερότερο στοιχείο που υπάρχει στη φύση και δεν θα μπορούσα να το προδώσω».Ο Κώστας Πρέκας είχε αποκαλύψει ότι έχει έναν γιο -32 ετών τότε- και τον βλέπει κατά καιρούς, αφού μεγάλωσε με τη μητέρα του και σέβεται την οποιαδήποτε απόφασή τους.

prekas4

Συνελήφθη ο γιος του Κώστα Πρέκα για επιθέσεις σε γυναίκες
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο 45χρονος άντρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο Χαλάνδρι, ενώ εναντίον του έχουν υποβληθεί πάνω από 50 επώνυμες καταγγελίες.

Ο άντρας συνελήφθη το 2017 αφού είχε ξυλοκοπήσει μητέρα στην κεντρική πλατεία του δήμου. Το τελευταίο αυτό περιστατικό έφτασε τον κόμπο στο χτένι και έτσι έγινε η σύλληψη την Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια και κατόπιν εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο.

Ο 45χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, είναι γνωστός για τις εκρήξεις του και τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι.

Διαβάστε ακόμη:

xronis exarxakos 1

Με πληροφορίες από enimerotiko