Οι πιο όμορφες και εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που γοήτευαν τους άντρες

Οι πιο όμορφες πρωταγωνίστριες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που γοήτευαν τους άντρες

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποιες ηθοποιοί ήταν πολύ όμορφες στην εποχή τους; Ποιες από τις ηθοποιούς που έπαιζαν σε διάφορους ρόλους του κινηματογράφου, έκαναν τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά; Σε περίπτωση που ξέρετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για υπενθύμιση.

Όμως, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε από τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις περιγραφές, είναι βέβαιο πως θα ξετρελαθείτε. Οι συγκεκριμένες ηθοποιοί ήταν το κάτι άλλο. Πολλοί άνδρες θα ήθελαν να της είχαν στο πλευρό τους. Ακόμη και εκείνοι της σύγχρονης εποχής.

Ζωή Λάσκαρη: Πρόκειται για όμορφη, γλυκιά και τολμηρή γυναίκα. Ήταν ναζιάρα, έξυπνη και το βλέμμα της μπορούσε να σε μαγέψει.

 

 

Μάρθα Καραγιάννη: Προκαλούσε το θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού, με τις καμπύλες της, την ομορφιά της και τις χορευτικές κινήσεις της.

karagian

Νόρα Βαλσάμη: Λεπτεπίλεπτη, όμορφη και γλυκιά. Ήταν το κορίτσι που ήθελε να έχει κάθε άντρας για γυναίκα του.

 

 

Ελένη Προκοπίου: Η ίδια χόρευε σε διάφορες κινηματογραφικές παραγορές. Είχε υπέροχο πρόσωπο, άψογο κορμί και περίσσια χάρη. Το βέβαιο είναι πως έκλεψε εκατομμύρια ανδρικά βλέμματα.

 

 

Ρία Δελούτση: Πρόκειται για μία γυναίκα – έργο τέχνης. Μπορεί κάλιστα να πει κάποιος πως αποτελούσε τη Μόνικα Μπελούτσι του Ελληνικού κινηματογράφου. Η ίδια είχε πάρα πολύ ωραίο μπούστο, το οποίο ξετρέλαινε τον ανδρικό πληθυσμό.

 

 

Με πληροφορίες από enimerotiko